Scoala_de_Basm_cover_nr._2

A început Școala de Basm la Cărturești!

Scoala_de_Basm_cover_nr._2Publicația pentru copii ȘCOALA DE BASM este disponibilă acum în librăriile Cărturești din toată țara.

Super-revista isteților de 6-12 ani, recent lansată toamna trecută, se bucură deja de aprecierea dascălilor, părinților, copiilor și vedetelor din România, iar noi am primit-o cu entuziasm în librăriile noastre, în speranța că o veți răsfoi și cumpăra cu drag de povești frumoase.

În prezent, se află pe rafturile Cărturești al doilea număr al publicației, care cuprinde și un cadou special de sărbători, căciulița roșie a lui Moș Crăciun. Prețul unui exemplar este de 10 lei. Micuții cititori cu spirit competitiv au ocazia de a câștiga 20 de premii de poveste și o tabletă Samsung-Galaxy. Din cuprins fac parte zâmbete pe săturate, benzi desenate, povestiri, descoperiri din cele mai variate domenii și jocuri, tot atâtea motive care ne determină să o recomandăm drept un inspirat cadou de sărbători.

Revista ȘCOALA DE BASM apare o dată la două luni într-o formulă magică: informaţiile concrete şi riguros documentate se îmbină cu fantezia, umorul și jocul. Sperăm că acest proiect va crește odată cu juniorii care trec pragul librăriilor Cărturești!

Mai multe detalii puteți afla de pe www.scoaladebasm.ro  și de pe pagina de Facebook/ScoalaDeBasm!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.