alina azario

Alina Azario lansează albumul “Rameau-Debussy”

alina azario

A&A Records vă invită miercuri, 19 martie, de la ora 12:00, în Ceainăria Cărtureşti (Strada Arthur Verona, 13-15) la prima lansare de CD de muzică clasică a tinerei  pianiste de origine română, ALINA AZARIO, în prezent doctorand şi pedagog la Hochschule für Musik und Theater din Hamburg (Germania).

Materialul conţine Suita în la compusă între anii 1726 şi 1727 de JEAN-PHILIPPE RAMEAU (1683 – 1764), dar şi caietul II al Preludiilor pentru pian 1909-1913 şi Hommage à Rameau (din Images caietul I) compus în 1905 ale lui CLAUDE DEBUSSY (1862 – 1918). Anul 2014 este anul omagial Jean-Philippe Rameau, anul acesta împlinindu-se 250 de ani de la moartea sa (12 septembrie 1764).

Albumul este licenţiat prin amabilitatea NDR Kultur (Norddeutscher Rundfunk) Germania. Parteneri media – Radio Romania Muzical, Radio Romania Cultural şi Librăriile Cărtureşti.

Înregistrările acestui material au fost efectuate în perioada 22-24.10.2013 în Rolf-Liebermann-Studio (NDR) din Hamburg (Germania), avându-l ca inginer de sunet şi de editare pe Helmut Burk. 

Producţia aparţine NDR Kultur 2013/2014 (Germania) licenţiată către A&A Records (România).

Fotografiile proiectului au fost făcute de Andreea Retinschi (http://delirium.ro/) şi imaginate pentru digipack cu ajutorul designerului David Gal de la Griffon&Swans (https://www.behance.net/davidgal), DTP a fost asigurat de Adrian Paun (A&A Records) iar Producator Executiv – Andi Enache (A&A Records), Elena Marcu – PR&Digital (A&A Records).

Alina Azario – Rameau-Debussy este un material licentiat de NDR KULTUR,  produs si distribuit exclusiv in Romania si alte teritorii de A&A Records Classical

Alina Azario se află în prezent sub îndrumarea celebrului pianist Evgeni Koroliov, la Hochschule für Musik und Theater din Hamburg (Germania), în ciclul «Konzertexamen» (doctorat), după ce a absolvit, anterior, studiile de masterat cu cele mai înalte distincții, în 2010, la aceeași facultate. Din octombrie 2010, ea desfășoară activitate pedagogică în calitate de profesor de pian la Hochschule für Musik Hamburg.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.