cadouri 8 martie feature

Cadouri de 8 martie: 17+ idei de daruri originale pentru femeile care te inspiră

Pentru că iubim cadourile și ne place să fim alături de tine cu fiecare ocazie specială, te ajutăm  cu idei de cadouri frumoase, originale, haioase, dintre care multe concepute și produse în România, pe care să le dăruiești de 8 martie celor mai importante femei din viața ta: de la mama care te iubește necondiționat, la iubita care te ajută să fii cea mai bună versiune a ta.

Idei de cadouri de 8 martie pentru mama

1. O eșarfă din mătase pentru pentru mama fashionistă

Poți comanda eșarfa aici.

Eșarfa este un cadou clasic și de efect pentru mamele care iubesc accesoriile de calitate. De 8 martie, oferă-i mamei în dar o eșarfă elegantă din mătase naturală de la Rozmarin Concept, un accesoriu deosebit care o va duce cu gândul la naturalețea, gingășia și prospețimea florilor.

2. Un difuzor de parfum cu miros exotic de primăvară

Poți comanda difuzorul de parfum aici.

Pentru mama care are o pasiune aparte pentru lumânări și parfumuri de cameră și adoră să-și decoreze sanctuarul cu aceste mici obiecte fermecătoare, oferă-i cadou de 8 martie un difuzor de parfum cu aromă de trandafiri, flori dulci și cașmir. Cu o mireasmă orientală, în care notele florale și lemnoase se întrepătrund ca într-un dans magic, parfumul de cameră o va duce cu gândul la locuri îndepărtate și exotice.

3. Un portofel colorat în care să-și organizeze lucrurile

Poți comanda portofelul aici.

Printre cadourile de ziua femeii cu care o vei impresiona pe mama care consideră că cele mai frumoase daruri sunt cele practice, se numără și un portofel cu un design vesel și bine compartimentat. Prevăzut cu spații speciale în care să-și păstreze în siguranță documentele personale și banii, portofelul îi va fi de folos de fiecare dată când merge la cumpărături sau la plimbare.

Descoperă mai multe modele de portofele ideale de făcut cadou de 8 martie.

4. 52 de weekenduri de vis în România pentru mama aventurieră

Poți comanda cartea aici.

Când vine vorba de idei de cadouri de 8 martie pentru mama mereu cu gândul la noi escapade, nu poți da greș cu o carte de aventuri, prin care să descopere povești și locuri extraordinare. 52 de weekenduri de vis în România prezintă cele mai frumoase locuri din țară, văzute prin prin ochii femeilor, respectiv ai bărbaților. Fiecare loc are parte de povestea lui, alături de o prezentare generală și câteva idei inedite despre ce poți face în cele două, trei zile pe care le vei petrece acolo.

5. Un ceainic simpatic pentru mama care știe să savureze un ceai bun

Poți comanda ceainicul aici.

Dacă pentru mama pauzele de meditație și liniște interioară sunt sărbătorite cu ritualul savurării ceaiului, atunci alege un cadou de 8 martie care să-i fie de ajutor în aceste momente – un ceainic practic. Alege un model simplu dar de efect, care poate fi folosit și ca obiect decorativ, o cană  care să o înveselească sau un set de inspirație japoneză, cu care o vei surprinde cu siguranță plăcut. Mai mult, poți să-i pregătești și o selecție cu sortimente de ceai de care să se bucure în momentele ei de relaxare.

6. Un album foto cu cele mai frumoase amintiri împreună

Poți comanda albumul foto aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de ziua femeii personalizat, avem și aici o idee specială. Pentru mama care îndrăgește darurile create de tine și pune preț pe valoarea amintirilor, un album foto în care să pui la un loc fotografii cu cele mai frumoase momente petrecute împreună cu ea și întreaga familie îi va aduce o mare bucurie.

7. Accesorii speciale de plating pentru mama care creează opere de artă în bucătărie

Poți comanda farfuria aici.

Printre cadourile de 8 martie ideale pentru mama care organizează cele mai plăcute mese în familie, unde sunt servite delicatese surpriză și totul arată extraordinar, se află și accesoriile pentru gătit practice și speciale. Arată-ți atenția și recunoștința cu un cadou deosebit cum ar fi farfuriile lucrate manual de la Sandra Berghianu, un set de pahare cu un design care inspiră lux și simplitate sau un platou pentru servire din lemn de stejar și ceramică.

8. Un tablou special, pentru mama cu suflet boem

Poți comanda tabloul aici.

În loc de tradiționalul buchet de flori dăruiește-i mamei tale de 8 martie un cadou unic, delicat si handmade. Conceput din flori si plante uscate, tabloul este special realizat pentru persoanele boeme, atente la detalii si care pun pret pe produsele sustenabile.

9. Un disc de vinil pentru mama care trăiește viața în ritmurile muzicii

Poți comanda discul de vinil aici.

Nu am uitat nici de mama care se numără printre cei mai înflăcărați colecționari de muzică și care consideră că una dintre cele mai pure experiențe muzicale vine din ascultarea muzicii de pe discuri de vinil. Dacă încă mai are pick-up-ul și se bucură de fiecare dată când are ocazia să-l folosească, oferă-i mamei cadou de 8 martie, cel mai recent album al trupei ABBA, pe vinyl. O alegere care cu siguranță îi va aduce zâmbetul pe buze.

10. Un kit de plantat pentru mama cu o pasiune aparte pentru grădinărit

Poți comanda kitul aici.

Dacă știi că pentru mama relaxare înseamnă timp petrecut în grădină sau pe terasă, cu florile și plantele ei, știm ce cadou de 8 martie să alegi astfel încât să-i faci o surpriză inedită: un kit de plantat roșii cherry direct pe balcon sau un kit pentru plantat albăstrele pentru birou. În completare, alege un vas din argilă pentru udat plantele din apartament de la Lutoya, astfel nu trebuie să-și mai facă griji pentru plantele ei cât timp este în vacanță.

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație descoperă și ghidul noastru cu idei de cadouri pentru mama.

Idei de cadouri de 8 martie pentru iubită

1. O agendă cu stil pentru iubita cu planuri ambițioase

Poți comanda agenda aici.

Cu atât de multe idei inovatoare, planuri îndrăznețe de viitor și programări de tot felul, partenera ta are nevoie și de sprijin în viața de zi cu zi. Surprinde-ți iubita de 8 martie cu un cadou pe măsura visurilor ei și ajut-o să nu uite ideile creative care îi trec prin minte – dăruiește-i o agendă sau un carnet cu stil.

Poți alege un carnet ludic cu un design original pentru iubitoarele de pisici, un carnet de la ROD care să le ofere noi perspective și mai multă inspirație sau ceva mai sofisticat precum un set elegant cu agendă din piele naturală reciclată și pix cu pană.

2. Un gadget wireless pentru partenera care iubește muzica

Poți comanda căștile aici.

Dacă vrei să-ți surprinzi iubita de 8 martie cu un cadou special care să reflecte pasiunea ei pentru muzică, avem o idee cu care nu vei da greș. Dăruiește-i o pereche de căști wireless extrem de confortabile, care să o facă să trăiască fiecare zi pe ritmul muzicii sau o boxă portabilă de la Lexon Și ca supriza să fie completă, creează și un playlist pe care să-l asculte de fiecare dată când vrea să-și amintească momentele frumoase împreună.

Descoperă mai multe modele de căști pe rafturile Cărturești.

3. Rămân datoare de Sophie Kinsella, pentru iubita optimistă cu suflet romantic

Poți comanda cartea aici.

O carte amuzantă, al cărei scop declarat este să-i aducă partenerei tale zâmbetul pe buze, să o ajute să vadă lucrurile cu mai mult optimism și cu care să se relaxeze după zilele lungi și obositoare, este o idee de cadou de 8 martie mai mult decât inspirată.

Rămân datoare este o poveste romantică fermecătoare, plină de personaje interesante, scene și dialoguri haioase, care vorbește despre relațiile de familie, căutarea dragostei, cum să preiei controlul asupra vieții tale și dificultățile de a avea succes pe plan profesional ca femeie.

4. O pernă pentru gât, cadoul util pentru următoarele escapade

Poți comanda perna aici.

Dacă dragostea ei pentru călătorii îți este deja cunoscută și știi că așteaptă cu nerăbdare următoarele experiențe prin care să descopere lumea, mergi la sigur cu un cadou de 8 martie care să-i fie de ajutor. Alege o pernă pentru gât inspirată din pasiunea ei pentru călătorii, care o va ajuta să se bucure de mai multă relaxare și să ajungă la destinație odihnită și gata de aventură, indiferent cât de lung va fi drumul.

5. O husă pentru laptop, cadoul ideal pentru iubita mereu pe fugă

Poți comanda husa pentru laptop aici.

Pentru iubita mereu în mișcare, care îmbină eficient munca, relaxarea și timpul petrecut în doi, avem o idee cu care să o impresionezi de ziua femeii și să-i arăți că ești atent la nevoile ei. O husă pentru laptop made in RO marca Lampadaria Design, încăpătoare și cu stil, care să-i protejeze laptopul sau tableta va fi un cadou de 8 martie pe cinste.

Descoperă mai multe accesorii și gadgeturi ideale de făcut cadou.

6. Bijuterii handmade pentru iubita care adoră accesoriile

Poți comanda cerceii aici.

De 8 martie, transmite-i partenerei tale o declarație de dragoste sub forma unei bijuterii speciale. Alege o pereche de cercei mandala, pictați manual, care o vor ajuta să-și păstreze pozitivitatea și energia sau o brățară din porțelan cu un mesaj care o va face să zâmbească de fiecare dată când îl vede.

7. Un joc de societate pentru partenera cu spirit competitiv

Poți comanda jocul aici.

Pentru iubita care adoră serile de board games, nu vei da greș cu un cadou de 8 martie prin care să-i încurajezi pasiunea. Word Colony este un joc grozav pentru iubitorii de trivia: îmbină elemente de cultură generală și întrebări interesante din diferite domenii, iar câștigătorul trebuie să dea dovadă de cunoștințe generale dintre cele mai diverse și bune abilități de strategie. O altă alegere inspirată este Nume de Cod: Imagini, o variantă ideală de jucat în cuplu.

8. Ochelari de soare, partenerul de nădejde în zilele senine

Poți comanda ochelarii aici.

Vrei să-ți surprinzi iubita cu un cadou frumos de 8 martie, te ajutăm cu o idee extrem de utilă. Dacă îi place să-și completze ținutele cu accesoriile potrivite, alege o pereche de ochelari de soare, cu (sau fără) dioptrii, foarte cool și moderni, colorati și ușor de asortat. Cu un asemenea cadou te va vedea, cu siguranță, cu alți ochi!

9. Un bloc de desen prin care să-și pună în practică pasiunea pentru artă

Poți comanda carnetul de desen aici.

Avem idei de cadouri de 8 martie și pentru iubita care și-a propus să scoată la lumină latura ei artistică. Te ajutăm noi să-l alegi pe cel care să-i alimenteze pasiunea pentru această fantastică lume a frumuseții ce trece dincolo de cuvinte.

Un bloc de desen de la Moleskine, pe care îl poate lua cu ea oriunde, se va dovedi o surpriză mai mult decât plăcută. Pune alături și un set cu accesorii pentru pictură sau un album dedicat artistului ei preferat, de la Leonardo, la Victor Brauner și ai un posibil cadou perfect.

10. Un cadou de 8 martie special sub forma unui voucher

Poți comanda voucherul aici.

Pentru că uneori alegerea cadoului potrivit poate fi dificilă și nu știi cum să-ți mai surprinzi iubita de 8 martie, avem soluția perfectă, voucherul cadou cu care ea își poate cumpăra orice își dorește. La Cărturești poți alege designul, mesaj pe care vrei să-l transmiți și, bineînțeles, suma pe care i-o pui la dispoziție pentru a-și alege darul preferat.

Mai multe idei inspirate descoperi și în ghidul nostru special cu idei de cadouri pentru iubită.

Sperăm că te-am inspirat și ești cu un pas mai aproape de găsirea cadoului ideal de 8 martie pentru femeile dragi, acel dar care știi că le va umple inima de bucurie. Desigur, toate acestea și multe alte cadouri speciale pentru ziua femeii te așteaptă în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, pentru ca tu să faci alegerea potrivită. Și pentru că ne place să facem lucrurile ca la carte, oricând ai nevoie, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.