cadouri amuzante pentru prieteni

Cadouri amuzante pentru prieteni: 16 idei fun care le vor aduce zâmbetul pe buze

Pentru că râsul face ziua mai bună și prietenia mai puternică, darurile care au puterea de a-i distra copios și de a le îmbunătăți starea de spirit prietenilor tăi, vor fi cu siguranță primite cu mult entuziasm. Așadar, pentru că ne plac surprizele plăcute, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri amuzante pentru prieteni, care să le fie de folos și să le aducă un strop de veselie în suflet.

1.  Un carnet cu un mesaj haios în care să treacă toate lucrurile care le trec prin minte

Într-o lume care funcționează pe repede înainte, în care suntem nevoiți să ținem minte și să bifăm o groază de lucruri în fiecare zi, viața poate părea copleșitoare. Pentru prietenii cu tot felul de idei de care nu mai au loc în mintea lor, alege un notebook special de la WonderStore care să le satisfacă toate nevoile. Sau fanteziile.

2. O lampă amuzantă, cadoul potrivit pentru prietenii care decorează cu personalitate orice spațiu

Nu am uitat nici de prietenii care vânează mereu decorațiuni interesante și care te impresionează cu obiectele deosebite pe care le găsesc. Dacă a venit rândul tău să le faci o surpriză, atunci o lampă cu Pusheen the Cat sau lampa Bumble de la Hoptimist sunt alegerile potrivite. Pentru pasionații de manga, cu o lampă în forma personajului Katsuki Bakugo din My Hero Academia nu vei da greș.

3. Un cocktail shaker cu cele mai bune rețete, indiferent de sezon

Dacă destinatarii se numără printre cei care sunt de obicei sufletul petrecerilor și adoră să organize seri memorabile alături de prieteni, nu vei da greș cu un dar care să-i ajute să ducă această pasiune la un alt nivel. Un cadou practic și amuzant poate fi un shaker care vine la pachet cu opt rețete pentru cocktailuri, potrivite pentru fiecare anotimp.

4. O cană cu un mesaj care să-i binedispună

Pentru diminețile petrecute în tihnă alături de băutura preferată, alege pentru prietenii tăi un cadou amuzant care să le facă toate acele momente și mai plăcute: o cană cu un mesaj funny pentru cei care nu funcționează bine înainte de cafea aduce o notă distractivă atunci când este oferită în dar. Dacă prietenii tăi au o pasiune aparte pentru sport, atunci o cană cu un design care amintește de poarta din terenul de fotbal va fi primită cu și mai mult entuziasm.

5. Un mouse pad cu mesaj pentru prietenii care visează la celebritate

Cauți un dar amuzant pentru prietenii pasionați de tehnologie care vor să ajungă celebri online? Și pentru ei avem o idee de cadou care le va aduce zâmbetul pe buze: un mouse pad cu mesaj, care oferă o notă de personalitate biroului. Are bază anti-alunecare, finisaj neted și este potrivit pentru toate tipurile de mouse de computer. 

6. O boxă portabilă în formă de animal care dansează

Indiferent că știu să cânte la un instrument, cunosc toate genurile muzicale sau pur și simplu muzica îi ajută se relaxeze la sfârșitul zilei, rafturile Cărturești sunt pline cu idei de cadouri amuzante pentru toți cei cărora muzica le aduce bucurie în suflet. O boxă portabilă în formă de leu ce dansează pe acorduri muzicale va deveni cu siguranță partenerul de distracție ideal al prietenilor care adoră să se piardă în ritmurile muzicii și să-și creeze propriile playlisturi cu artiștii preferați.

7. O carte cu rețete inspirate din filmul sau jocul video preferat

Pentru prietenii care își petrec mare parte din timp cu jocuri video și filme, dar se visează și masterchef în propriul restaurant, alege un cadou amuzant care să îmbine ambele pasiuni. The Elven Cookbook conține o serie de rețete magice inspirate din lumea elfilor lui Tolkien, dar și ilustrații uimitoare realizate de renumitul ilustrator Victor Ambrus. Cu rețete pentru fiecare masă a zilei, care te poartă în lumea Pământului de Mijloc, The Elven Cookbook este darul ideal pentru orice fan Stăpânul Inelelor care caută inspirație în bucătărie.

cadouri amuzante prieteni

Pe de altă parte, World of Warcraft: Flavors of Azeroth îi va purta într-o aventură culinară cu numeroase rețete și delicii magice inspirate de World of Warcraft.

8. Un suport pentru telefon în formă de animal de pluș

Pentru prietenii care nu se dezlipesc de telefon cu orele, un cadou simpatic și util este un suport pentru telefon în formă de animal de pluș. Cu ajutorul lui, vor putea urmări videoclipuri sau filme oriunde s-ar afla: în tren, în avion, în mașină sau în patul de acasă.

9. O pernă simpatică de luat în călătorii

Dacă dragostea lor pentru călătorii îți este deja cunoscută, mergi la sigur cu un cadou amuzant pentru prieteni, care să le fie de ajutor în următoarele escapade. Alege o pernă pentru gât cu un design simpatic în formă de pinguin sau elefant, care îi va ajuta să se bucure de mai multă relaxare în tren sau în avion și să ajungă la destinație relaxați și gata de aventură.

10. Un joc distractiv potrivit pentru petreceri acasă

Printre cadourile amuzante potrivite pentru prietenii cu spirit competitiv care adoră să organizeze seri distractive acasă, poate fi și unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești. Poți alege un joc special pentru petreceri – Beer Yoga, în care fiecare demonstrează ce poziții de yoga poate să facă după o bere (sau mai multe) sau clasicul Învârte sticla. O altă alegere potrivită este și Escape Room Jumanji, un joc care te poartă într-o aventură fantastică în mijlocul junglei.

11. Un suport de carte pentru biblioteca lor

Dacă ești în căutarea unui cadou ieșit din tipare pentru un bibliofil, ești în locul potrivit: alege un suport de cărți cu un design amuzant sau unul inspirațional ori, de ce nu, un suport de cărți care-i amintește de personajul preferat din filme.

12. O carte amuzantă, pentru momentele în care au poftă de râs

Te gândești ce cadou să le faci prietenilor pe care cu greu îi scoți cu nasul din cărți? Ce altă idee poate fi mai bună decât o carte amuzantă care să-i binedispună și să-i facă să uite de toate grijile.

M-am hotărât să devin prost spune povestea lui Antoine, un tânăr posesor al unei exotice colecții de diplome, care nu își găsește locul în lume și care crede că sursa problemelor sale este inteligența, așa că parcurge o serie de demersuri amuzante pentru a se sinucide intelectual. Ghidul autostopistului galactic descrie aventurile ultimului supraviețuitor al rasei umane, Arthur Dent, în urma demolării pământului de către un constructor vogon care construiește o autostradă intergalactică pentru o nouă rută de expres hiperspatial.

Jocuri de cuvinte, mister, dileme, prietenii și iubiri neterminate, toate acestea fac parte din lumea prezentată în Banchetul cerșetorilor. O poveste cu accente horror și elemente de umor despre cum locurile şi oamenii apropiați pe care-i pierdem se încăpăţânează uneori să rămână cu noi.

Descoperă mai multe cărți pline de umor pe rafturile Cărturești.

13. O vază haioasă pentru prietenii care iubesc plantele

Dacă știi că pentru ei relaxare înseamnă timp petrecut în grădină sau pe terasă, cu florile și plantele lor, știm ce cadou pentru prieteni să alegi astfel încât să le faci o surpriză inedită, utilă și funny în același timp: alege o vază cool sub forma unui cap de dalmațian sau un ghiveci haios în formă de pisică, pentru orice încăpere care are nevoie de puțin zâmbet.

14. Un tricou cu mesaj pentru cei care vor să se facă remarcați

Pentru prietenii cu simțul umorului care apreciază semnificația unui dar mai mult decât orice, cheia este să te orientezi spre idei de cadouri amuzante care le permit să-și exprime personalitatea. Alege un tricou personalizat din colecția de suveniruri MINK, care îmbină într-un stil fresh ilustrații și elemente ale culturii românești.

15. O baterie externă cu un design cool

Pentru prietenii foarte activi online și cărora le place să fie mereu la curent cu noutățile, alege un cadou simpatic, practic și ingenios de care se vor putea folosi oriunde – o baterie externă simpatică sub formă de înghețată de la Legami.

16. The Book of Answers, cartea care îți oferă un răspuns la orice întrebare

Deși la prima vedere poate părea un simplu joc pentru copii, cine a zis ca adultii nu au și ei o latură copilăroasă? Distracție, mister și amuzament, toate astea într-o carte care îți oferă un răspuns și o soluție indiferent de întrebare – The Book Of Answers – cadoul ideal pentru ziua de naștere a prietenilor tăi.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri amuzante cu care să-ți surprinzi cei mai buni prieteni de ziua lor sau oricând vrei să le arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Dacă încă nu ai găsit ce căutai, aruncă un ochi și pe lista noastră cu idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă sau idei de cadouri pentru adolescenți.

Descoperă mii de alte idei de cadouri frumoase pe rafturile Cărturești. Și, pentru că vrem să ne asigurăm că totul e ca la carte și că surprinzi plăcut persoanele dragi, te ajutăm cu împachetarea gratuită a darurilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.