cadouri barbati feature

20+ idei de cadouri de Crăciun pentru bărbații speciali din viața ta

Să găsești cadoul potrivit de Crăciun pentru bărbații importanți din viața ta poate fi o adevărată provocare: partenerul deja și-a cumpărat probabil tot de ce are nevoie, în vreme ce fratele niciodată nu știe ce vrea, iar tatăl spune că singurul cadou de care are nevoie este timpul petrecut în familie.

Indiferent de situație însă, ne dorim să fim alături de tine pentru a face cea mai potrivită alegere. Și, pentru că iubim darurile, ți-am pregătit un ghid cu idei de cadouri de Crăciun grozave care să aducă un strop de bucurie bărbaților care îți fac viața mai frumoasă.

1. Idei de cadouri pentru bărbații care știu să savureze un vin bun

Poți comanda pachetul aici.

O sticlă de vin bun care să complimenteze cu succes preparatele gustoase de sărbători este o alegere inspirată și un cadou care va încânta simțurile oricui îl primește. De Crăciun oferă-le cadou bărbaților importanți din viața ta o cutie cu 3 sticle de vin de la crama Liliac, care acoperă cele mai diverse ocazii. O idee excelentă de cadou mai ales dacă le oferi alături de un set de accesorii utile pentru vin și un set de pahare speciale pentru a savura această băutură nobilă.

Poți comanda setul de pahare aici.

Descoperă întreaga colecție de vinuri de pe rafturile Cărturești.

2. Pachet cu 3 volume The Witcher, pentru momentele în care vor să evadeze în lumi fantastice

Poți comanda volumele aici.

Pentru a le oferi ocazia să se bucure și mai mult de magia sărbătorilor, alege un cadou de Crăciun pentru bărbați prin care să descopere lumi fantastice și să lupte alături de eroii preferați – o carte fantasy pe care o vor primi cu entuziasm. Pentru fanii universului The Witcher alege un pachet cadou cu 3 dintre volumele din seria de succes a autorului polonez Andrzej Sapkowski, care îi va purta prin lumea plină de magie și aventuri periculoase în care trăiește îndrăgitul personaj Geralt al Riviei.

3. O marmeladă delicioasă cu vin fiert care să le îndulcească zilele de sărbători

Poți comanda gemul aici.

Pentru partenerul, fratele sau colegul care adoră dulciurile și se bucură ca un copil când descoperă noi delicii care-i mângâie papilele gustative, nu vei da greș cu gemul de la Mrs. Bridges. Pentru a face surpriza și mai plăcută, împachetează borcanul într-o cutie pentru cadou decorată cu imagini de sărbătoare, alături de o felicitare cu un mesaj haios sau romantic.

Poți comanda felicitarea aici.

4. Un DVD cu filmele și serialele preferate, pentru cinefili

Poți comanda filmele aici.

Dacă vrei să le faci o mare bucurie cinefililor din viața ta, surprinde-i cu un cadou care le reflectă dragostea pentru filme și de care se pot bucura în zilele libere de sărbători. O idee de cadou de Crăciun pentru bărbații pasionați de lumea cinematografiei sunt DVD-urile cu filmele sau serialele preferate. Dacă a citit toate cărțile din serie și a văzut deja de câteva ori ecranizările cu tânărul vrăjitor cu semn pe frunte, alege un pachet cu toate filmele Harry Potter. Pentru cei cu o pasiune aparte pentru filmele clasice, alege un pachet cu legendara trilogie Nașul.

Poți comanda volumele aici.

În afară de DVD-uri, ai și alte cadouri interesante la dispoziție cu care să-i impresionezi pe cinefili. Pentru fanii Star Wars, Lord of the Rings, Marvel sau Game of Thrones, vei găsi cadouri simpatice pe rafturile dedicate: de la căni și sticle pentru apă sau suporturi pentru pahare la jurnale și obiecte decorative.

5. Un disc de vinil pentru cei care iubesc muzica

Poți comanda vinilul aici.

Indiferent dacă știe să cânte la un instrument, cunoaște toate genurile muzicale sau pur și simplu muzica îl ajută se relaxeze la sfârșitul zilei, rafturile Cărturești sunt pline cu idei de cadouri pentru toți bărbații cărora muzica le aduce bucurie. Dacă ești în căutarea unui cadou original pentru colecționari, discurile de vinil vor fi primite cu zâmbetul pe buze. Indiferent de preferințele muzicale, ai la dispoziție sute de opțiuni, de la muzică clasică la contemporană, de la rock la blues și nu numai.

6. Undă verde de Matthew McConaughey pentru cei care cred în puterea poveștilor

Poți comanda cartea aici.

Destinatarul se numără printre ambițioșii care nu lasă nicio zi să treacă fără a învăța ceva nou despre sine și despre lume și care se inspiră din poveștile de viață reale? Pentru ei, biografiile sunt cadoul perfect. Pline de sfaturi și lecții, acestea sunt sursa de inspirație de care oricine are nevoie.

Undă verde, volumul de memorii al actorului Matthew McConaughey, vorbește despre viață ca despre o călătorie în care prinzi la semafor uneori lumina verde, altădată galbenă sau roșie. Într-o manieră optimistă, dar cât se poate de realistă, Matthew McConaughey oferă rețeta lui despre cum am putea fi un pic mai fericiți, mai împăcați cu noi înșine și cum să alegem mai bine lucrurile pentru care merită să luptăm.

7. Un glob pământesc pentru bărbații care sunt mereu cu gândul la următoarea călătorie

Poți comanda globul aici.

Prietenii care iubesc aventura sau partenerul care de fiecare dată planifică cele mai impresionante călătorii merită cadouri pe măsura pasiunii. De Crăciun oferă-le cadou un glob pământesc decorativ care, nu doar că le va aprinde imaginația și gândul la planificarea următoarei aventuri, dar pe care îl vor putea pune la loc de cinste pe birou.

8. Un set cu șah și table pentru cei care au o pasiune aparte pentru jocurile de logică

Poți comanda setul de șah și table aici.

Cauți un cadou de Crăciun pentru bărbații care iubesc jocurile de strategie și se relaxează cel mai bine atunci când își antrenează mintea? Le dedicăm și lor o idee de cadou de Crăciun potrivită – un set cu șah și table cu piese din lemn, lucrate manual în România.

9. Un ceas pentru bărbații care apreciază accesoriile de calitate

Poți comanda ceasul aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru bărbații care au o pasiune aparte pentru accesoriile deosebite, alege un dar care să-i lase fără cuvinte: un ceas special și foarte cool creat de cei de la The Unemployed Philosophers Guild, inspirat de procedee fotografice. Pentru a face surpriza și mai plăcută, împachetează ceasul într-o cutie pentru cadou de sezon.

10. Un încărcător auto wireless pentru aventurierii pe patru roți

Poți comanda încărcătorul aici.

Pentru pasionații de mașini, care iubesc să petreacă mult timp în spatele volanului, alege un cadou de Crăciun practic și ingenios care se va dovedi extrem de folositor atât în plimbările de nevoie în oraș, cât și la următoarele road trips. Încărcătorul auto Fast Charger Wireless Super Touch se va dovedi aliatul de nădejde pentru toți pasionații de condus.

11. Un set de șosete simpatice care să le poarte noroc

Poți comanda șosetele aici.

Printre cele mai clasice cadouri de Crăciun pentru bărbații importanți din viața ta se numără și acele lucruri mai mici, dar importante și practice: de pildă un set cu 3 perechi de șosete cu simboluri aducătoare de noroc, pe care să le poarte la interviul pentru un nou loc de muncă, la un examen important sau la următoarea voastră întâlnire.

12. Economie utilă pentru vremuri dificile, pentru cei care vor să înțeleagă mai bine prezentul

Poți comanda cartea aici.

Nu am uitat nici de liderii care te inspiră, antreprenorii care nu iau pauză, șefii, managerii, mentorii și partenerii care te ajută să crești. Ei merită cadouri pe măsură, care să-i motiveze și să-i ajute să facă față tuturor provocărilor.

Economie utilă pentru vremuri dificile se bazează pe cercetări de ultimă oră în economie și pe ani de explorare a celor mai eficiente soluții pentru reducerea sărăciei extreme. Cartea oferă date și soluții concrete prin care demonstrează cât de importantă este o intervenție economică inteligentă și o societate clădită pe compasiune și respect.

13. Un tricou cu mesaj pentru cei care apreciază produsele create în România

Poți comanda tricoul aici.

Pentru bărbații care apreciază semnificația unui dar mai mult decât orice, cheia este să te orientezi spre idei de cadouri de Crăciun haioase care le permit să-și exprime personalitatea. Alege un tricou personalizat din colecția de suveniruri MINK care îmbină într-un stil fresh ilustrații și elemente ale culturii românești.

14. Un set de îngrijire pentru un răsfăț ca la carte acasă

Poți comanda trusa aici.

Pentru bărbații atenți la imaginea și starea lor de bine, alege un cadou de Crăciun care să vină în întâmpinarea nevoilor lor. Orice îi ajută să fie mai eficienți și să arate bine este mai mult decât apreciat. Așadar, pentru iubitul, fratele, tatăl sau colegul tău alege un set cu produse de îngrijire pentru bărbați, alături de o trusă de manichiură.

15. Un stilou cu personalitate

Poți comanda stiloul aici.

Un stilou elegant și sofisticat este mai mult decât un instrument de scris, poate fi și un adevărat simbol al stilului. Toate aceste caracteristici îl fac un cadou de Crăciun inedit și original pentru bărbații care preferă să-și vadă ideile și planurile scrise.

Descoperă mai multe modele de stilouri pe rafturile Cărturești.

16. O husă pentru laptop, cadoul ideal pentru bărbații mereu pe fugă

Poți comanda husa pentru laptop aici.

Bărbații care sunt mereu în mișcare și care reușesc să îmbine eficient munca, sportul, relaxarea și timpul petrecut alături de cei dragi, o husă încăpătoare și cu stil care să le protejeze laptopul sau tableta va fi un cadou de Crăciun pe cinste. O altă idee de cadou de Crăciun pentru bărbații care petrec mult timp în fața laptopului sau lucrează de acasă este un stand multifuncțional pe care îl pot folosi în pat, pe canapea sau în alte locuri din casă pentru mai mult confort.

Poți comanda standul aici.

17. O cameră foto instant pentru cei care privesc lumea din spatele obiectivului

Poți comanda camera foto aici.

Pentru bărbatul care caută mereu să surprindă frumusețea lumii în fotografii, alege un cadou de Crăciun care să-i încurajeze această pasiune. Optează pentru un aparato foto instant care-i permite să-și pună creativitatea la încercare și să surprindă cele mai frumoase momente. Completează cu un panou pentru fotografii cu design deosebit în care să păstreze amintirile dragi.

18. Un șevalet deosebit ca să-și pună în practică pasiunea pentru desen

Poți comanda șevaletul aici.

Pentru bărbații creativi care au desenat deja toate marginile agendelor, iar pictura face parte din rutina zilnică, alege un cadou de Crăciun util prin care să le încurajezi pasiunea – șevaletul Royal and Langnickel făcut din aluminiu, ușor și foarte practic, conceput pentru a putea fi transportat cu ușurință și care rezistă mult în timp.

19. Obiecte și accesorii pentru petrecăreți

Poți comanda amestecul de cocktail aici.

Dacă destinatarii se numără printre cei care sunt de obicei sufletul petrecerilor și adoră să organize seri memorabile alături de prieteni, nu vei da greș cu un dar care să-i ajute să ducă această pasiune la un alt nivel. Un cadou de Crăciun care va fi primit cu mult entuziasm poate fi un shaker alături de un amestec delicios pentru cocktail.

Poți comanda shaker-ul aici.

Pe rafturile Cărturești găsești mai multe accesorii pentru bar ideale de făcut cadou și nu numai.

20. Un cadou de Crăciun special sub forma unui voucher

Poți comanda voucherul aici.

Pentru că uneori ori să găsești cadourile de Crăciun potrivite pentru bărbații din viața ta este o adevărată provocare, o idee practică și care te scutește de alegeri nesigure este un voucher valoric. La Cărturești poți alege designul, mesajul pe care vrei să-l transmiți și bineînțeles suma pe care o pui la dispoziție pentru a-și alege cadoul preferat.

Descoperă mai multe idei de cadouri de Crăciun pentru bărbații pe care vrei să-i surprinzi cu un dar special de sărbători și în celelalte ghiduri ale noastre cu recomandări: idei de cadouri de Crăciun pentru el, cadouri de Crăciun pentru părinți, cadouri de Secret Santa sau cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi.

Ca să facem sărbătoarea completă te ajutăm și cu împachetarea gratuită a cadourilor atât în librăriile Cărturești, cât și pe carturesti.ro. Și nu uita, până la urmă, cel mai mult contează să pui dragoste în cadoul pe care îl alegi. Niciun dar nu e mai apreciat decât cel care vine din inimă.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.