cadouri femei feature

Cadouri de Crăciun pentru femei: 20 de idei inspirate care le vor aduce bucurie

Dacă ai în viața ta prezențe feminine care îți fac viața mai frumoasă, perioada sărbătorilor se numără printre cele mai bune momente să le arăți cât de importante sunt pentru tine, cu surprize mai mici sau mai mari, care să le aducă bucurie în suflet.

Pentru că iubim darurile și ne dorim să fim alături de tine, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru femei – de la mamele care ne iubesc necondiționat până la iubitele care ne ajută să fim cea mai bună versiune a noastră și la prietenele noastre geniale. În cele din urmă, idei de cadouri pentru toate femeile autentice care ne inspiră.

1. The Christmas Season. Created By Scandinavian Artists pentru femeile cu o pasiune aparte pentru design

Poți comanda cartea aici.

The Christmas Season de Katrine Martensen-Larsen îmbină obiceiurile tradiționale de Crăciun cu idei și rețete DIY istețe și creative, pentru a aduce Crăciunul în casa ta așa cum ți-l imaginezi. Îmbinând minimalismul și funcționalitatea cu ideea de „hygge” și magia sărbătorilor, acest ghid preia principiile de bază ale designului scandinav și le aplică sezonului festiv, într-un mod care va stârni creativitatea și entuziasmul doamnelor și domnișoarelor fascinate de arta designului interior.

2. Un rucsac cool potrivit pentru orice ocazie

Poți comanda rucsacul aici.

Pentru femeile care apreciază cadourile practice, dar cu stil, alege un cadou de Crăciun care să le facă plimbările mai frumoase. Un rucsac minimalist de la Ucon Acrobatic sau un rucsac cu imprimeu vesel de la Delikates Accessories poate fi accesoriul de nădejde al sesiunilor de shopping, al serilor în oraș sau al weekendurilor dedicate plimbărilor la pas sau cu bicicleta.

3. Accesorii pentru cititoarele care iubesc tot ce ține de lumea cărților

Poți comanda cartea aici.

Dacă nu știi prea bine ce fel de cărți preferă cititoarele de cursă lungă din viața ta, dar vrei să le surprinzi de Crăciun cu un cadou special, avem câteva idei inspirate. Poți alege o husă pentru carte de la Lapadaria Design, care să-i protejeze cărțile oriunde s-ar afla, o lampă pentru lectură portabilă și flexibilă sau un suport pentru cărți practic și amuzant.

4. Decorațiuni deosebite care să le aducă mai aproape de spiritul Crăciunului

Poți comanda globul aici.

Dacă ești în căutarea unor cadouri de Crăciun pentru femeile care iubesc să decoreze întreaga casă cu obiecte speciale de sărbătoare și să împodobească cel mai frumos brad, alege un cadou special cu ajutorul căruia să transforme fiecare încăpere într-un loc de poveste. O decorațiune decorată cu leduri va fi primită cu mult entuziasm. Poți merge mai departe și să alegi un glob decorat manual care să-i amintească de câteva dintre cele mai importante lucruri sau poți alege un alt obiect special dintre sutele de decorațiuni de Crăciun de pe rafturile Cărturești.

5. Un ceainic simpatic pentru femeile pasionate de cultura ceaiului

Poți comanda ceainicul aici.

Un ceainic este cadoul de Crăciun care va fi primit cu mult entuziasm de femeile care iubesc să se relaxeze cu un ceai bun. Alege un model simplu dar de efect, care poate fi folosit și ca obiect decorativ sau un ceainic simpatic care să le aducă un zâmbet pe buze. Dacă vrei să faci un cadou complet, poți să le pregătești și o selecție cu sortimente de ceai de care să se bucure în pauzele de la birou, în timpul lecturii preferate sau când pur și simplu au nevoie de o stare de bine și de căldură, alături de o cutie specială pentru depozitarea ceaiului.

Descoperă sute de sortimente de ceai și modele de ceainice pe alese de oferit cadou.

6. O cutie cadou pentru momente de răsfăț și relaxare acasă

Poți comanda cutia cadou aici.

Pentru femeile atente la imaginea și starea lor de bine, alege un cadou de Crăciun care să vină în întâmpinarea nevoilor lor și care să le ajute să-și facă propriul spa acasă. O cutie cadou cu produse pentru relaxarea corpului, care restabilesc echilibrul interior și le transpun în atmosfera unei drumeții montane prin pădurea înzăpezită, este o idee inspirată și binevenită de care să se bucure în zilele de sărbătoare.

7. Cartea alinării pentru cititoarele care vor să descopere mai multe despre sine

Poți comanda cartea aici.

Cărțile de dezvoltare personală sunt o hartă de încredere în călătoria cunoașterii de sine și se numără printre cele mai grozave idei de cadouri de Crăciun și nu numai pentru femeile care sunt mereu în pas cu vremurile, dar caută și momente de respiro, doar pentru ele.

Cartea alinării este o colecție de note, liste și povești scrise de-a lungul anilor, cu scopul de a-ți reaminti că lucrurile nu sunt mereu așa cum par. Cu surse literare dintre cele mai diverse, de la literatură și filosofie, la istorie, știință și chiar experiențe personale inspiraționale, cartea vorbește despre empatie și lucruri simple care te pot aduce mai aproape de tine însuți.

8. O pereche de căști cool pentru melomane

Poți comanda căștile aici.

Celor care iubesc cu pasiune muzica, celor pentru care ziua bună începe și se termină cu melodia potrivită și care ascultă muzică de fiecare dată când timpul le permite (sau nu) le dedicăm și lor o idee de cadou de Crăciun potrivită. O pereche de căști wireless pe care le pot folosi ori de câte ori vor să se bucure de playlist-ul preferat.

9. O lumânare parfumată cu aromă îmbietoare

Poți comanda lumânarea aici.

Pentru partenera, mama sau prietena cu o pasiune aparte pentru lumânări, care adoră să-și decoreze fiecare cameră cu aceste mici obiecte fermecătoare, alege o lumânare parfumată. Cele de la Woodwick combină sunetul liniștitor al lemnelor arzând cu arome minunate, care să o ajute sa se bucure de o seară relaxantă. Pentru iubitoarele de lectură, o lumânare concepută ca o poveste, care îmbină citate celebre cu parfumuri rafinate, precum cele de la Paddywax, este o alegere mai mult decât potrivită.

10. O pernă simpatică pentru cele care visează cu ochii deschiși

Poți comanda cartea aici.

Pentru cea care acordă o atenție specială detaliilor și obiectelor decorative din casă, alege un cadou de Moș Crăciun care să aducă o pată de culoare în sanctuarul ei și care să o îndemne la visare – o pernă decorativă cu un mesaj special.

11. Un puzzle complex pentru amatoarele de jocuri sofisticate

Poți comanda puzzle-ul aici.

Nu am uitat nici de prietenele, iubitele, mamele sau alte femei importante din viața ta care sunt pasionate de jocuri și puzzle-uri care mai de care mai complexe. Surprinde-le de Crăciun cu un cadou pe măsura competitivității lor – un puzzle 3D mecanic, care poate fi folosit cu ușurință și ca obiect decorativ, un puzzle cu 500 de piese pentru cele care au o pasiune aparte pentru astrologie sau un puzzle de poveste special pentru sărbători.

Descoperă mai multe modele de puzzle-uri pe rafturile Cărturești.

12. Un tote bag practic pentru cele care văd accesoriile ca pe o expresie a sinelui

Poți comanda tote bag-ul aici.

Sacoșele din pânză sunt încăpătoare, practice și potrivite pentru plimbări în timpul liber, câteva dintre motivele care le fac să fie un cadou de Crăciun inspirat pentru femei. Mai mult, o geantă tote bag este un accesoriu statement, care le permite să-și exprime personalitatea. Alege un model de tote bag cu un mesaj trăznit sau un model cu o ilustrație specială de Ana-Maria Gălețeanu.

13. Un accesoriu deosebit pentru cele care apreciază produsele de design românesc

Poți comanda cerceii aici.

Pentru femeile care au o pasiune aparte pentru produsele create în România, alege un cadou de Crăciun creativ care să le scoată în evidență personalitatea. O pereche de cercei cu design unic vor fi primiți cu mult entuziasm, iar o broșă colorată realizată manual se va transforma în piesa ei preferată care animă orice ținută.

14. O lampă pentru o atmosferă intimă și cozy

Poți comanda lampa aici.

De Moș Crăciun oferă-le celor mai importante femei din viața ta un cadou prin care să le sărbătorești creativitatea, stilul sofisticat și pasiunea pentru design și care să le transforme casa într-un loc de poveste. Lampa Smart Galaxy care pare că plutește ca prin magie va fi primită cu mult entuziasm. În cazul în care cauți un cadou pentru iubitoarele de lectură, îți recomandăm o lampă de tipul Smart Book Light, un accesoriu grozav care parcă te cheamă între paginile cărții.

15. O ghirlandă luminoasă pentru seri de poveste 

Poți comanda accesoriul luminos aici.

Atunci când vrei să alegi un cadou de Crăciun pentru femeile care iubesc nopțile albe în compania unei cărți bune sau vizionând serialul preferat, avem o idee care te scoate din încurcătură. Cu un accesoriu luminos în formă de stea sau o ghirlandă plină de farmec, pe care să o poată agăța la fereastră sau deasupra patului și să se bucure de un decor de poveste, le vei aduce o mare bucurie.

16. Zile de Crăciun de Jeanette Winterson pentru cititoarele care explorează lumea prin cuvinte

Poți comanda cartea aici.

Zile de Crăciun cuprinde 12 povestiri deopotrivă vesele, profunde și misterioase legate de spiritul Crăciunului. Dincolo de a fi un portal magic prin care să descoperi frumusețea acestei sărbători, cartea vorbește cu umor și creativitate despre bunătate, dragoste și miracolul vieții. Fiecare poveste este însoțită de o rețetă deosebită care poate aduce un farmec aparte mesei de Crăciun. O lectură ideală de parcurs în perioada sărbătorilor (și nu numai).

17. O agendă cu stil pentru antreprenoare și femei cu planuri mărețe

Poți comanda agenda aici.

Nu am uitat nici de femeile care conduc ședințe, departamente sau companii întregi. Cadoul de Crăciun pe care îl alegi pentru femeile lider trebuie să fie pe măsura ambițiilor lor, cu atât de multe idei inovatoare, planuri îndrăznețe de viitor și programări de tot felul, au nevoie și de sprijin în viața de zi cu zi. Poți alege un carnet ludic cu un design original pentru iubitoarele de pisici, un carnet de la ROD care să le ofere noi perspective și mai multă inspirație sau ceva mai sofisticat precum un set elegant cu agendă și pix metalic.

În funcție de preferințe, găsești sute de modele de agende și jurnale pe rafturile Cărturești.

18. Un suport sau o ramă foto pentru păstrarea amintirilor

Poți comanda rama foto aici.

Cauți o idee de cadou de Crăciun pentru femeile pasionate de fotografie? Un dar practic cu ajutorul căruia să-și expună imaginile preferate într-un mod creativ este un suport pentru poze cu magneți de la Balvi sau o ramă foto cu un design special. Alege și o pungă cadou și supriza e gata!

19. 250 de lucruri de încercat într-o viață pentru aventurierele care au curajul să spună da provocărilor

Poți comanda cartea aici.

De Crăciun fă-le o supriză și spiritelor îndrăznețe și femeilor aventuriere din viața ta. În cartea 250 de lucruri de încercat într-o viațăvor descoperi idei nebunești, amuzante și originale pe care să le încerce atunci când călătoresc. Mai mult, între paginile cărții vor găsi și un loc special pentru lipit pozele amuzante și pagini suplimentare în care să pună la cale următoarea călătorie.

20. Un cadou dulce pentru cele care iubesc deserturile

Poți comanda ciocolata aici.

Pentru femeile care se bucură la vederea dulciurilor la fel de tare ca niște copii, alege un cadou de Crăciun care să le bucure papilele gustative. Optează pentru o ciocolată premium de la Krausz, o cutie cu ciocolată neagră delicioasă sau o ciocolată caldă cuburi pe care o pot savura în zilele friguroase de iarnă. Poți merge mai departe și să descoperi multe alte delicii gourmet pentru femeile speciale cărora vei să le oferi un dar rafinat și plin de iubire.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri cu care le poți surprinde pe femeile speciale din viața ta de Crăciun. Dacă încă nu ai găsit ce căutai, aruncă un ochi și pe celelalte ghiduri ale noastre cu recomandări: idei de cadouri de Crăciun pentru iubită, cadouri de Crăciun pentru mama, cadouri de Secret Santa pentru femei, dar și bărbați sau idei de cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi.

Toate cadourile din acest ghid, precum și sute de alte idei grozave, haioase, simbolice sau originale te așteaptă în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro. Iar pentru că vrem să-ți facem sărbătorile cât mai speciale și lipsite de stres, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.