pirita children FB post

Cărturești și cititorii săi donează 20.000 de lei către Asociația Pirita Children

În 2020, la două decenii de la deschiderea primei librării Cărturești, am decis să ne donăm ziua de naștere către un proiect caritabil pe care să-l putem susține alături de cititorii noștri.

Am ales să sprijinim Asociația Pirita Children, asociație propusă și votată de librarii Cărturești, pentru eforturile minunate îndreptate spre copiii din Pirita, cea mai săracă comunitate marginalizată din Baia Mare. În aceste vremuri și nu numai, copiii de la Pirita au nevoie de telefoane pentru a avea acces la școală, de voluntari pregătiți care să-i însoțească în procesul de învățare, de haine, alimente, rechizite, medicamente și produse de igienă.

3% din încasările librăriilor fizice și ale carturesti.ro din 22 noiembrie 2020, de ziua noastră, vor fi direcționate la finalul anului către Asociația Pirita Children. La acestea se adaugă donațiile cititorilor Cărturești* în contul deschis pe platforma Galantom. Până în acest moment, am strâns împreună aproape 20.000 de lei (14879 lei din partea Cărturești și 4582 lei din partea cititorilor care au donat).

Mai sunt câteva zile până la finalul anului, când închidem campania de donații pe Galantom. Vă invităm să-i susținem împreună în continuare pe cei 67 de copii din Pirita care au nevoie să rămână conectați cu școala și cu restul lumii. Puteți vizita aici pagina dedicată lor în platfomra Galantom: cartu.xyz/pirita-children.

*Primii o sută de donatori vor primi cadou o carte din colecția School of Life a Editurii Vellant.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.