Câștigă o invitație dublă la Idolul și Ion Anapoda pe 28 septembrie – un spectacol de teatru la care se râde mult

Upadate: Câștigătorea concursului este Jantea Alexandra. Felicitări!

Se râde mult la spectacolul Idolul și Ion Anapoda pentru că avem nevoie de bucurie, romantism, dragoste, povești. Mai ales acum, când lumea pare să se dezintegreze, când ritmul este alert și neiertător, când se pare că am uitat de noi. Este necesar să ne redescoperim în lumina unui râs nestăpânit, a unor farse nevinovate, pentru a vedea cât de ridicoli și sublimi suntem, sau am putem fi, atunci când ne îndrăgostim.

Idolul și Ion ANAPODA, după George Mihail Zamfirescu, este o comedie romantică și total anapoda. Oana Pellea este Stavăroaia – o doamnă plină de viață. Richard Bovnoczki este Ion – un om anapoda, Florina GlezneaFrusinel – idolul din vis, Cristina CasianMioara – o fată frumoasă, dar proastă și Istvan TeglasValter – un băiat tânăr și deștept.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga invitația dublă, este să ne spui, într-un comentariu la acest articol, care e perechea ta preferată de îndrăgostiți dintr-o piesă de teatru. Noi alegem cel mai inspirat răspuns.

Invitația este pentru spectacolul de pe 28 septembrie, ora 19:00.

Deadline pentru a participa la concurs: 27 septembrie ora 20:00

 

 There are 9 comments

Add yours
 1. Flore Daniel

  Perechea mea preferata dintr-o piesa de teatru este Tanta si Costel din piesa cu acelasi nume”Tanta si Costel”.Personajele acestui cuplu le savurez de fiecare data cand le revad,imi produc o deosebita veselie,si ma fac fericit.Intru in esenta personajelor,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma imbogateste accesibil si inepuizabil

 2. Dumitrescu Bogdan

  Perechea mea preferata de indragostiti dintr-o piesa de teatru sunt este compusa din Ilinca Goia si Ioan Andrei Ionescu in spectacolul Anonimul Venetian de Giuseppe Berto in regia lui Ion Caramitru. Mi-a placut foarte mult chimia dintre cei actori si ca au reusit sa redea perfect dragostea dintre ei (chiar daca de ceva timp nu se vazusera). Chiar daca fiecare urmase alt drum revederea intre cei doi a fost cu tot atata emotie si pasiune ca la o prima intalnire in fiecare vorba, gest sau atingere emana sentimente de dragoste si tristete in acelasi timp (nu vreau sa stric complet subiectul spectacolului pentru cei care citesc aceste randuri si nu l-au vazut inca). Este un spectacol care nu trebuie ratat.

 3. Jantea Alexandra

  Ador spectacolul Fa-mi loc. Din distributie face parte Marius Manole si Medeea Marinescu. Ei interpreteaza rolurile lui Manuel si Camille. Cei doi spun cu bucurie si placere o poveste si se lasa furati de ea.
  Cum desi el era putin timid si foarte tipicar, ea fiind o femeie cu experienta de viata mai multa a stiut cum sa-l abordeze si sa se faca placuta. Trecand peste dezamagirea suferita de faptul ca l-a parasit actuala logodnica, si-a dat seama ca a reusit sa gaseasca pe cineva care sa-l aprecieze asa cum este el.
  Jocul celor doi este delicios are viata farmec si sinceritate.
  Intre ce doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste, o iubire cu nabadai.
  Recomand cu caldura spectacolul Fa-mi loc.

  • Carturesti

   Buna ziua!

   Ati fost contactata prin e-mail. Daca nu ati primit e-mailul, va rugam sa ne lasati si un numar de telefon.

   Toate cele bune!
   Echipa Carturesti


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.