_CCP1485

Câștigă o invitație dublă la teatru

Pentru că iubim teatrul, vă trimitem la spectacolul Schneider și Schuster, care se joacă la ARCUB, pe 26 iunie 2016, de la ora 20:00.
Schneider și Schuster prezintă într-un mod comic povestea a doi actori evrei ce decid să înființeze, la Lodz, în Polonia, un teatru care să aibă în repertoriu spectacole cu tematică socială și umană, fără să-și imagineze că acest plan îi va conduce ușor către capcana lagărelor de concentrare. Cei doi evrei, interpretați de Mihai Călin și Richard Bovnoczki, își trăiesc o bună parte din viață închiși, urmând ca apoi să fie deportați în Siberia iar după Perestroika-Glasnost, se trezesc sprijinindu-se în bastoane, în sălbatica lume capitalistă de astăzi.
Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga invitația dublă, este să ne spuneți, printr-un comentariu la acest articol, dacă ți s-ar propune astăzi să faci un spectacol cu tematică socială, ce subiect ai aborda?
Cel mai ingenios răspuns va fi premiat cu o invitație la spectacolul Schneider și Schuster.

Deadline: 24 iunie 2016, ora 20:00.

Prin participarea la concurs îți dai acordul să te înscrii la newsletter (dacă nu ești deja abonat) și vei primi știri despre evenimentele, ofertele și noutățile noastre culturale.

_CCP1485There are 14 comments

Add yours
 1. Paula

  Un spectacol cu și despre rromi, în speranța că s-ar mai reduce din stereotipuri și ar ajuta la incluziunea lor socială.

 2. Zamfir Adriana

  Integrarea sociala a tuturor indivizilor, fie tipul social, fie tipul mentalitatii sau aspectele fizice. Drept tematica sociala as aborda integrarea individului, indepartarea diferentelor si a gruparii dupa anumite prototipuri

 3. Daniela

  O piesa in care as pune accent pe introvertiti si incapacitatea acestora de a intelege nevoia unei vieti sociale.

 4. Simona

  Spectacol in care sa se prezinte societatea dintr-o gradina, diferite feluri de oameni reprezentati prin diferite plante, papadiile sa fie oamenii obisnuiti, crinii imperiali oamenii cu sange albastru si tot asa. Aceasta idee mi ar placea s o vad in practica 🙂

 5. Petru Ioan

  2 cupluri. Unul dintre cele 2 foarte activ pe social media, aprobati de societate in toate privintile si ghidati dupa principiile generatiei tinere. Al doilea cuplu va fi un cuplu putin opus, traind mai lent viata, mai romantici intr-un fel.
  Actiunea va consta in adulterul pe care il va comite fiecare, practic, aici fiind sugerate subtil diferentele sociale, de principii si viziunea de viata total diferita a fiecaruia. (Aceste diferente ar trebui sugerate foaarte subtil ca fiecare sa inteleaga ceva diferit din aceasta piesa)
  In final, fiecare persoana se intoarce la vechiul ei partener, traind de-atunci in continuare o viata diferita, imbogatita de noua experienta castigata.

 6. Cristi

  Spectacol de lumini care ilustreaza societatea si cum influenteaza aceasta individul, lumini de diverse culori cu diverse insemnatati, simboluri si emotii.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.