pv8-cover-rgb

Cătălina Stanislav și Ruxandra Gîdei (4fără15) la Pragul Vaida #8

Odată cu trecerea în noul an, Revista de cultură „Familia” în colaborare cu Revista „Golan” vă pregătește un nou sezon al clubului de lectură Pragul Vaida.
Ediția a 8-a, prima din ’24, le va avea protagoniste pe atât de îndrăgitele Cătălina Stanislav (poetă) și Ruxandra Gîdei (vlogger). În timp ce Cătălina e una dintre cele mai apreciate poete române contemporane, Ruxandra (4fără15) se numără printre cei mai urmăriți booktuberi autohtoni.

În timpul liber, cele două organizează împreună clubul de carte online „Conversații cu prietene”. La această ediție a Pragului Vaida, invitatele noastre ne propun o dezbatere circumscrisă temei Heartbroken: trucuri și clișee, pornind de la volumele Nu mă întrerupe (Cătălina Stanislav, poezie) și Fantome (Dolly Alderton, proză). Deoarece vor avea ocazia să se implice în dialog, participanții la club sunt încurajați să citească în prealabil cele două cărți.

Evenimentul va avea loc la Moszkva Café (subsol), vineri, 5 ianuarie, de la ora 19:00. Participarea este gratuită. Pentru rezervări, persoanele interesate sunt rugate să trimită un e-mail la adresa pragul.vaida@gmail.com.

Clubul de lectură Pragul Vaida încurajează manifestarea critică a publicului, însă atacurile la persoană nu vor fi tolerate.

Mulțumită Librăriei Cărturești Oradea, la fața locului vor putea fi achiziționate cărțile dezbătute.

și dacă privesc un lucru/ chiar el este

Motto | Sergiu Vaida

Parteneri PV#8: ancazaharia.ro, Cărturești Oradea, 4fără15, Facultatea de Litere a Universității din OradeaThere are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.