mansarda m0

Ce se întâmplă cu mansarda Cărtureştilor

A fost pe rând spaţiu experimental, loc de concerte şi lansări, gazdă pentru ateliere, seminarii şi târguri  (să nu uitaţi de Târgul Cărtureştilor!), iar în ultimele luni a fost casa proiectului ROD.

Aţi remarcat că mansarda Verona 15 este închisă de pe la mijlocul verii şi că de dincolo de bannere şi prin podeaua de lemn răzbate -din nou- zgomotul lucrărilor de amenajare -nu prea supărător, sperăm. Nu vom intra în detalii acum, pentru că stadiul este încă de work in progress, dar trebuie să vă spunem că aici va funcţiona un spaţiu pentru cei mici, cu jucării, jocuri, cărţi, multimedia şi loc pentru poveşti şi ateliere. Suprafaţa generoasă, extinsă cu încă apx 60 mp prin adăugarea unor camere folosite până acum ca birouri, ne va permite să expunem aici cea mai completă ofertă de carte pentru copii, bibliografie şcolară şi materiale educaţionale. Nu va lipsi papetăria şi colegii care se ocupă de aprovizionare promit să aducă şi multe lucruri noi, pentru care spaţiul era insuficient până acum. Va fi ca o nouă librărie (şi încă una destul de mare), în interiorul celei existente, doar pentru copii şi părinţi.

Nu mai este mult până la deschiderea oficială şi vom reveni atunci cu toate detaliile, deocamdată abia am găsit o fereastră să ne strecurăm printre arhitecţi şi muncitori ca să furăm câteva imagini. Important pentru clienţii Cărtureşti Verona este că în urma mutării oferta din camerele pentru copii de la parter se va regăsi aici, în această mansardă, iar spaţiul eliberat va reveni proiectului ROD, cu obiecte de design semnate de creatori români. Tot la parter va exista şi o cameră pentru decoraţiuni, unde vom expune încă de săptămâna următoare colecţiile noi (abia aşteptăm să vă putem arăta ce minunăţii au sosit, pe cuvânt).



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.