rsd_carturesti_colaj

Concert în librărie de Record Store Day/18 aprilie

colaj_RSD
Pe 18 aprilie, de Record Store Day, dăm muzica mai tare în Cărturești. Sărbătorim momentul cu 15% reducere la orice album cumpărat din librării, doar pe 18 aprilie. Și avem o surpriză pentru fanii Metallica: casete cu albumul demo “No Life Til Leather” al trupei, remasterizat special pentru Record Store Day.

În plus, în Cărturești Carusel vă așteptăm la concert unplugged și meet & greet cu Ana Cristina Leonte Quartet & Iordache.

Ce este Record Store Day?

Record Store Day a pornit ca un mod de a sărbători cultura din jurul a peste 700 de magazine independente de muzica din SUA și multe altele din întreaga lume.

Ziua în care magazinele de muzica, casele de discuri și artiștii își unesc eforturile pentru a sărbători muzica. Vinyl-uri, ediții speciale și produse promoționale sunt produse special pentru ziua respectivă, iar sute de artiști de peste tot în lume au apariții speciale și show-uri live cu aceasta ocazie.

“Festivitățile” includ reprezentații live, petreceri, meet & greets cu artiști, body painting și multe altele.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.