poster-concert-pvtax-7-iun

Concert Private Venganza și Taxawal!

Private Venganza, una din principalele formații în curs de afirmare din scena underground bucureșteană, va concerta alături de Taxawal! pe 7 iulie, începând cu ora 8, în localul I-auzi Una de pe Bărăției 33 din București.

Private Venganza este o trupă de emo și garage rock formată în capitală în toamna lui 2021. Cu un sunet care este încă în curs de formare, trupa are ca influențe principale curentele de post punk, post hardcore și midwest-emo, versurile abordând situații reale, conflicte interne și interpersonale și lupta de a te simți bine în pielea ta.

Ne amenințau în glumă în timpul concertului că va urma o baladă emoționantă la un moment dat în concert, însă ridicau nivelul de energie cu fiecare piesă. – Rock FM

Cu peste 30 de concerte în palmares, un demo lansat pe YouTube și deschideri pentru nume rezonante din scena underground din țară precum Orkid și Cardinal, Private Venganza revine în data de 7 iulie în I-auzi Una, după o perioadă în care s-au axat pe scrierea și înregistrarea EP-ului de debut care va fi lansat în această toamnă.

Taxawal! este o trupa formată în septembrie 2022 de Daniel Niang la bas, Bucur “Bri” Simu la tobe și Dragoș Cașenco la voce. La început a funcționat în formulă de trio, însă în scurt timp, alături de Mihail Mischie și Alex Mateian la chitară de armonie respectiv solo, au reușit să-și formeze un stil la intersecția dintre hardcore-punk, jazz, prog, funk și surf rock care s-a remarcat deja în rândul comunității underground din România. Datorită influențelor diverse ale celor 5 membri și a modului colaborativ de scriere a pieselor, fiecare piesă are o energie aparte – pe scurt, e liber la pogo pe 7 iunie în București!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.