ce-mi-doresc-de-craciun

Concurs: Ce-ți dorești de fapt de Crăciun?

ce-mi-doresc-de-craciun

 

UPDATE:

Câștigătorii celor mai frumoase fotografii (și a câte unui voucher în valoare de 200 lei) sunt: Teodora Ștefan (via Facebook), Mihaela Vornicu (via Facebook) și bianca_cristina__ (via Instagram).

Norocoșii trași la sorți sunt aici:

lista-castigatori-cadou-din-carturesti_fb-instagram
Îi rugăm pe câștigători să ne contacteze pe Facebook sau la adresa relatiiclienti@carturesti.ro pentru detalii despre obținerea voucherului.

*******************************************************************************

Nimeni nu știe mai bine decât tine ce îți dorești de Sărbători. Dă-i o mână de ajutor lui Moș Crăciun și arată-i ce vrei din Cărturești și – dacă ai noroc – vei primi exact ce îți dorești.

Ce trebuie să faci?

Vii în librărie. Fotografiezi cadoul pe care vrei să îl primești. Îl arăți lumii pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #cadoudincarturesti și poți câștiga unul din cele 30 de vouchere oferite în librărie. Trei dintre ele vor merge către autorii celor mai frumoase fotografii, iar restul vor fi trase la sorți.

Premiile:

10 vouchere în valoare de 200 lei

10 vouchere în valoare de 100 lei

10 vouchere în valoare de 50 lei

Postează fotografia cu cadoul dorit până pe 22 decembrie, inclusiv, iar noi anunțăm premianții pe 23 decembrie. Poți participa la concurs cu o singură fotografie din orice librărie Cărturești. Nu trișa, Moș Crăciun vede tot! 🙂

Premiul poate fi ridicat din orice librărie Cărturești pe baza unui act de identitate.

Succes!



There are 4 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.