Basic CMYK

Concursuri pentru ONG-uri

Basic CMYKAsociația Culturală Les Herbes Folles în parteneriat cu Ecocert și Ateliere Fără Frontiere vă invită să participați la concursul de proiecte pentru organizații non-guvernamentale din cadrul festivalului Pelicam IFF.

În cadrul concursului din acest an se vor acorda două tipuri de premii:

– suport tehnic de la Ecocert;
– calculatoare oferite de Ateliere Fără Frontiere

Suport tehnic 

Pelicam împreună cu Ecocert își dorește să vină în ajutorul organizațiilor care promovează un mediu înconjurător curat și activități ce țin cont de o dezvoltare durabilă.

În continuarea angajamentului său pentru agricultura ecologica, Ecocert a ales să pună competența sa tehnică în slujba mediului, dezvoltând, în special, propriile sale standarde, pentru inspecția și certificarea produselor, sistemelor și serviciilor, dar, de asemenea, făcând apel la expertiza sa pentru anumite proiecte care se se adresează unor subiecte precum: tratarea deșeurilor, energiile regenerabile, arii protejate, protejarea unor resurse naturale, ecologie, ecoturism, alimentație bio, patrimoniu, bio-diversitate etc.

Așadar ONG-urile de profil pot înscrie în cadrul acestui concurs unul dintre proiectele pe care le desfășoară în aceste domenii sau proiecte pe care intenționează să le desfășoare în viitor. Juriul concursului va alege un proiect câștigător pentru care reprezentanța Ecocert România va asigura suport tehnic de specialitate.

Concursul este deschis tuturor ONG-urilor din România, fără restricții geografice.

Înscrierea în concurs a proiectelor se face prin completarea unui formular de

înscriere trimis pe e-mail la adresa bogdan@pelicam.ro.

Așteptăm înscrierile până la data de 10 iunie 2013.

 

Calculatoare 

Prin acest concurs, realizat in parteneriat cu Ateliere Fără Frontiere, dorim să dotăm cu 15 calculatoare complete – în valoare totală de peste 2.000 de Euro – cele mai apreciate propuneri de proiect. ONG-urile care își desfășoară activitatea în domeniile: protecția mediului, eco-turism, dezvoltare durabilă, agricultură ecologică, tratarea deșeurilor, energiile regenerabile, arii protejate, protejarea unor resurse naturale, ecologie sunt eligibile pentru această secțiune a concursului.

Vă invităm să aplicați pentru unul sau mai multe calculatoare în cadrul unui proiect care necesită în implementarea lui utilizarea calculatoarelor.

Înscrierea se face prin completarea unei fișe de înscriere trimisă pe mail la adresa bogdan@pelicam.ro.

Concursul este deschis tututor ONG-urilor din România fără restricții geografice.

Așteptăm înscrierile până la data de 10 iunie 2013.

Premiile celor două secțiuni vor fi acordate pe 15 iunie în cadrul Galei pentru ONGuri din cadrul Pelicam IFF, la Tulcea.

Persoana de contact: Bogdan Pălici | 0735549584 | bogdan@pelicam.ro



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.