CREATIVE BUSINESS CUP 2013

CBCMarţi, 19 februarie 2013, ora 18.00, la ceainăria Cărtureşti Verona, vă invităm la o prezentare a competiţiei internaţionale de planuri de afaceri în industrii creative Creative Business Cup – www.creativebusinesscup.com. Vă veţi întâlni şi cu câştigătorul din România de la prima ediţie a CBC din 2012, Irina Birsan – mARTket, care va poate raspunde întrebărilor legate de desfăşurarea competiţiei şi de ceea ce a însemnat ca beneficii pentru compania ei.

Creative Business Cup este organizat cu sprijinul Global Entrepreneurship Week, are finala în Danemarca în luna noiembrie şi promovează iniţiativele antreprenorilor care şi-au folosit talentul pentru a dezvolta o afacere de succes în domeniul creativ, afacere cu potenţial de creştere la nivel internaţional.

Industriile creative sunt definite astfel în cadrul competiţiei: design, arhitectură, producţia de continut software – ex. jocuri video, publicitate, edituri şi presă, muzică, film şi video, art and crafts, radio şi TV, parcuri de distracţii şi scene live, gastronomie, activităţi pentru timpul liber.

Intrucat locurile sunt limitate, dacă doriţi să participaţi vă rugăm să vă înscrieţi pe adresa creativebusinesscupro@gmail.com

Organizator:

Creative Business Cup Logo



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.