etichete pentru camara urbana 1

Etichete pentru cămara urbană

După ce a împodobit agendele sau hârtia de împachetat din Cărtureşti, ilustraţia românească ajunge şi în cămară: Atelier Cărtureşti a colaborat cu ilustratoarea Maria Surducan pentru a crea un set de etichete care să fie purtate cu mândrie de orice borcan contemporan de dulceaţă, gem, saramură sau compot. Cine a pus timp şi pasiune în fiecare borcănel de zacuscă de toamnă ştie cât de important este ca şi eticheta să reflecte aceeaşi dragoste pentru detalii.

Fiecare set de etichete este ţinut la păstrare într-un borcan care poate fi găsit în librăriile Cărtureşti, dar şi online, pe www.carturesti.ro. Un borcan conţine 64 de etichete autocolante pentru compot, gem, dulceaţă, pastă, ghiveci, oţet, saramură şi zacuscă (fiecare tip de etichetă este disponibil în 8 exemplare). Preţul unui set este de 19,80 lei.

Etichetele pentru cămara urbană fac parte dintr-un proiect mai amplu al Cărtureşti de valorificare şi promovare a creativităţii româneşti prin care obiecte de uz curent ajung să poarte amprenta unor artişti vizuali din România. Mai multe despre asta, dar şi despre proiectul Romanian Design (ROD) aici.

Maria Surducan s-a născut, a crescut şi a terminat Artele la Cluj. Întrebată “şi totuşi, tu ce faci în viaţă?”, zâmbeşte larg şi răspunde “cu o mână ilustraţie, cu o mână bandă desenată, cu cealaltă mână grafic design şi în cealaltă mână ţin ceaşca de cafea”. Avantajele sunt că aşa îţi poţi desena o viaţă exact cum ţi-o doreşti. Pe larg şi cu exemple: mariasurducan.blogspot.com

[fancygallery id=’etichete-camara-urbana’]


There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.