rod

A&A Records şi Cărtureşti te invită să sărbătoreşti Record Store Day

E oficial: A&A Records şi Cărtureşti te invită să sărbătoreşti Record Store Day.
Pe 21 aprilie, la Cărtureşti sărbătorim muzică de la cap la coadă: de la sintetizatoare la ukulele, de la canţonete la simfonii, de pe ringul de dans până în căşti, de la Adele până la Zdob şi Zdub.
În zi de sărbătoare, te aşteptăm cu rafturile pline de muzici grele şi discuri la preţuri uşoare. De Record Store Day vom “coafa”preţurile la toată oferta de muzica din librării, aşa cum se cuvine la ocazii speciale!
Sărbătoreşte Record Store Day plecând acasă cu o sacoşa plină cu nostalgii, noutăţi şi, de ce nu, mici plăceri vinovate.
P.S: am verificat prognoză meteo şi n-ai nicio scuză să rămâi acasă  🙂
Ce este Record Store Day?
Un mod de a celebra cultura din jurul a peste 700 de magazine independente de muzică din SUA şi multe altele din întreagă lume.
Ziua în care magazinele de muzică, casele de discuri şi artiştii îşi unesc eforturile pentru a sărbători muzică. Vinyluri, ediţii speciale şi produse promoţionale sunt produse special pentru ziua respectivă sute de artişti de peste tot în lume au apariţii speciale şi show-uri live cu această ocazie. “Festivitatile” includ reprezentaţii live, petreceri, meet & greets cu artişti, body painting şi multe altele
Pe 19 aprilie 2008, Metallica a dat startul oficial pentru  Record Store Day la Rasputin Music în Sân Francisco  şi de atunci, această zi este sărbătorită în fiecare an în a treia sâmbătă din luna Aprilie.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.