Activi impreuna pentru viitorul nostru !

27 aprilie, orele 18, Librăria Cărturești de la Muzeul Țăranului Român , București

Anul 2012 a fost declarat Anul European al Îmbătrânirii Active și  Solidarității între Generații,  având drept obiective schimbarea percepției potrivit căreia persoanele vârstnice sunt o povară pentru societate si evidentierea potentialului şi oportunităţile pe care acestea le au. De-a lungul anului se vor organiza evenimente menite a aduce in atentia publicului povesti de viata si marturii ale cetatenilor europeni de toate generatiile in dorinta de a infatisa, mai ales, felul in care persoanele in varsta ii pot ajuta pe tineri si pot contribui la imbunanatirea relatiilor dintre generatii.

In acest context, organizatia Progenies si partenerii sai va invita la vernisajul unei expozitii de fotografii intitulata  Activi impreuna pentru viitorul nostru!, vineri, 27 aprilie, orele 18, la Libraria Carturesti de la Muzeul Taranului Roman (Şoseaua Kiseleff nr.3, Sector 1, Bucureşti – intrarea se face prin curtea din spatele Muzeului Ţăranului Român). Va veti intalni cu tinerii autori ai lucrarilor si veti asculta povestile, experientele si trairile care se afla in spatele imaginilor.

In cadrul evenimentului se va proiecta filmul De ce?, realizat de elevi ai Colegiului Tehnic Media si premiat la concursul „Lupta impotriva traficului de persoane si a turismului sexual”.

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana vineri la ora 12, la tel: 0723 529 678, email: office@progenies.org, persoana de contact Cristina Loghin.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.