hadean

Adi Hădean lansează volumul “#24centimetri” la Cărturești Iași

Cunoscutul chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean continuă seria lansărilor pentru  noua sa carte printr-un eveniment la Iași.#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată, recent apărută la Curtea Veche Publishing, va fi lansată luni, 24 octombrie 2016, ora 18.00, la Cărturești, Palas Mall. Intrarea este liberă.

Volumul “#24centimetri” a fost un real succes încă de la anunțarea sa online. Astfel, în nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anunțat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare. Până acum, Adi Hădean a lansat titlul “#24centimetri la București și Cluj-Napoca, urmând să participe și la alte evenimente dedicate cărții în marile orașe ale țării.

“#24centimetri” nu este un volum cu rețete, în schimb este o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care cunoscutul bucătar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și talentului său culinar, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățind terminologia gastronomică, și s‑a implicat în numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.

Cartea “#24centimetri” de Adi Hădean este disponibilă în magazinul online carturesti.ro la prețul de 29 lei și în librăriile Carturești.

hadean



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.