web-comunicate-de-presa

Atelierele Mark Twain International School la Târgul “Şcolareşti la Cărtureşti”

17 – 21 Septembrie 2012, orele 18.00 – 20.00

Mansarda Librăriei Cărtureşti din str. Arthur Verona, nr 13-15

Ca în fiecare an, în cadrul Târgului Şcolăreşti la Cărtureşti, copiii sunt aşteptaţi la lecţiile demonstrative ţinute de profesorii şcolii Mark Twain.  Participând la ateliere cei mici vor descoperii că orele de curs  pot fi instructive şi distractive în acelaşi timp.

Program:

Luni, 17 Septembrie: “Fizica Simpatica”

Titular curs: prof. Alice Stan

Descriere atelier: Fizica simpatica este atelierul în care, jucându-ne, vom învăţa să fim mici magicieni. Vom face cunoştinţa cu primele noţiuni de fizică şi vom înţelege ca magia este ştiinţă. Vom dresa apa, dopuri de pluta, vom construi rachete din baloane pe care le vom încerca  într-un concurs inedit.

Marţi, 18 Septembrie:  Atelier colaje pe rame foto:  “Decoraţiuni pe rame”

Titulari curs:  prof. Dana Martinescu, prof. Daniel Omocea

Descriere atelier: Un curs creativ de decorarea ramelor foto, unde copiii vor creea lucruri năstruşnice folosind materiale neconvenţionale: materiale textile/plastice/reciclabile, coji de nuca, capace din sticlă de plastic şi de la dozele de suc.

Miercuri, 19 Septembrie: Workshop de cultură armeană

Titulari curs:  Hrant Jaghinyan & profesor MTIS

Descriere atelier: Un workshop interactiv de  învăţare a alfabetului armean, caligrafie, prezentare a comunităţii armene din Romania, legatura cu MTIS etc.

Joi, 20 Septembrie:  Workshop de percuţie neconvenţională

Titulari curs: prof. Petruţa Păcuraru, prof. Marius Gagiu

Descriere atelier: Un curs interactiv de iniţiere în muzică prin ritm, unde copiii îşi pot descoperi o nouă pasiune. Ne vom distra  aşa cum doar noi ştim…vom bate în butoaie de plastic, căni de metal şi în multe alte instrumente surpriză.

Vineri, 21 Septembrie:  Workshop de percuţie neconventionala

Titulari curs: prof. Petruţa Păcuraru, prof. Marius Gagiu

Descriere atelier: Un curs interactiv de iniţiere în muzică prin ritm, unde copiii îşi pot descoperi o noua pasiune. Ne vom distra  aşa cum doar noi stim…vom bate în butoaie de plastic, căni de metal şi în multe alte instrumente surpriză.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.