playouth

Atelierele PlaYouth la Cărturești

În weekend-ul 19-20 octombrie echipa PlaYouth organizează în mai multe librării Cărturești din București o serie de ateliere.

Programul arată așa:

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 16:00, la Veranda Mall, atelier de slime. Atelierul de Slime oferă copiilor ocazia de a putea interacţiona ușor cu ceilalți copii, de a afla noțiuni despre chimie și de a-și crea propria jucăria fluidă.
Beneficiile atelierului pentru copii:
– capătă noțiuni chimie despre lipici;
– descoperă reacțiile chimică dintre ingredientelefolosite;
– dezvoltă curiozitatea pentru știinţă;
– înteleg mai bine fenomenele din viaţa de zi cu zi;
Experimentele propuse sunt sigure, nontoxice, colorate și distractive.
Sâmbătă, 19 octombrie, ora 16:00, Cărturești Verona, atelier de origami 3D. Atelierul de Origami 3D oferă copiilor ocazia de a învăța cum să creeze un obiect din hârtie, cum să înțeleagă tehnica plierii și să îți antreneze memoria.

Duminică, 20 octombrie, ora 12:00, Cărturești Mega Mall, atelier de pictură pe canvas. Atelierul  are ca scop dezvoltarea imaginaţiei, gȃndirea și creativitatea copilului, printr-un mod relaxant și distractiv după o săptămână plină de teme. Prin joacă, cel mic va deprinde abilităţi și tehnici de pictură (desen, pastel, culoare, colaj și artă decorativă), cȃt și sporirea încrederii în sine.

Duminică, 20 octombrie, Cărturești Park Lake, ora 16:00, atelier amulete cu supereroi.  Atelierul de amulete din mărgele Hama oferă copiilor ocazia de a învăţa cum să creeze un obiect interesant și original, dar mai ales cum să își pună în practică propriile idei.

Taxă de participare la fiecare atelier: 45 de lei

Înscrieri la inscrieri@carturesti.net



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.