cosul de legume

Coșul de legume la Grădina Verona

cosul de legumeDacă ar avea mai mult loc, Grădina Verona n-ar fi doar un spațiu de lectură și relaxare. Ne-ar plăcea să fie și o grădină cu fructe și legume crescând în soare și muzică. Pentru că asta nu se poate, am găsit cea mai bună alternativă: să aducem Coșul de legume la Verona.

Coșul de legume vine din Valea Măcrișului, Bărăgan, și aduce legume, fructe, ceaiuri și ierburi aromatice din soiuri vechi, gustoase, coapte natural. Sunt crescute fără pesticide, stimulatori sau îngrășăminte chimice. Doar cu soare, apă și pământ. Coșul de legume este proiectul a două familii tinere care au ales să facă o îmbunătățire în stilul de viață.

Din 25 mai, Coșul de legume vine în Grădina Verona în fiecare sâmbătă cu un stand de legume care pot fi încercate pe loc și cumpărate. În plus, marțea și sâmbăta, cei care și-au comandat bunătăți din coș, pot trece pe la Grădina Verona să le ridice de la punctul de livrare semnalizat pe terasă.

Ne mândrim să anunțăm că în curând Coșul de legume va furniza și unele ingrediente din meniul Grădina Verona. Veți găsi în ofertă preparatele care sunt gătite cu legume, fructe sau ierburi aromatice bio venite de la Coșul de legume.

Și mai avem o veste bună: anul acesta, Coșul de legume iese în stradă la Street Delivery, așa că între 14  și 16 iunie, vă puteți alege legumele pentru acasă sau puteți participa la ateliere Coșul de legume chiar pe strada Arthur Verona.

Cărturești susține proiectul Coșul de legume și principiile care stau la baza lui: alimentație sănătoasă, producție ecologică, sustenabilă și responsabilă sau o relație apropiată cu clienții și comunitatea. Credem că, le fel cum investim timp în cititul cărților pe îndelete, trebuie să investim și în gătitul pe îndelete. Pentru asta, veți găsi o sumedenie de sfaturi, rețete și idei în selecția de carte de gastronomie din librăriile Cărturești și pe carturesti.ro.



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.