prima

De 1 martie: Pacheţele de primăvară şi la Cărtureşti Timişoara

De 1 martie, Cărtureşti şi Casa cu cadouri vă invită să pregătim împreună „Pacheţele de primăvară”. Pacheţelele de primăvară sunt felul nostru de a face cu o floare (de pânză) primăvară, felul nostru de a oferi gânduri bune şi daruri dichisite celor care trec pragul Cărtureştilor.

Vă poftim, aşadar, marţi, 1 martie, de la ora 18, în ceainăria înmiresmată a Cărtureştiului de pe str. Mercy 7, la un atelier gratuit de handmade şi parenting, cu Raluca Faur. Iertate ne fie englezismele, lămurim imediat: atelier de meşterit flori din material textil şi de construit bune relaţii cu pruncii noştri. O clacă modernă cum ar veni, deschisă tuturor prietenelor Cărtureştiului şi ale lucruşoarelor frumoase.

“Voi vorbi despre cum e să devii parinte (atât cât ştiu) şi totodată despre a-ţi urma pasiunile, în cazul de faţă meştereala de zorzoane şi accesorii pentru doamne şi domnişoare. Dacă tot punem de-o şezătoare, vom face ceva şi cu mâinile, că ăstora le şade bine cu lucrul. Mai precis voi arăta cum se realizează un model de floare rulată, potrivit cu perioada şi cu dăruirea de mărţişoare” – iată la ce ne invită Raluca Faur, proprietarul Casei cu cadouri – handmade & reutilizare creativă.

Materialele necesare (textile, ace şi aţe, foarfeci), precum şi ceaiul parfumat din partea casei vă aşteaptă. Ne vedem mâine seară, pentru câteva ceasuri de prietenie şi creativitate! Pe mâine!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.