gateli

Găteli in luna lui Mărțișor pentru familii cu copii de 2-6 ani

3-18 martie, Muzeul Țăranului Român, București

Cum primăvara ne dă târcoale insistent, asociaţia De dragul artei propune în luna lui Martie, în Muzeul Naţional al Ţăranului Român, un program special de educaţie creativă adresat familiilor cu copii între 2 şi 6 ani: Găteli in luna lui Mărțișor. Programul propune două tipuri de activităţi într-un singur program care durează o oră: vizită interactivă într-una din sălile de muzeu şi un atelier creativ.

În timpul vizitei vom descoperi, cînta și povesti despre flori, mirosuri, primăvară, împodobirea naturii, și de la acestea pornind, despre gătirea omului:  cum își decorează veșmintele și cum se înfrumusețează. Cu flori, arome sau pur și simplu cu forme geometrice pornite din natură și oprite pe veșminte, cu mărgele, ciucuri sau  câte și mai câte minuni. Toate acestea, pentru a asocia natura împodobită de primăvară cu omul pregătit de sărbătoare. În atelier copiii vor realiza podoabe din mărgele de lemn natural sau din alte materiale naturale. Programele pentru 4-6 ani vor beneficia de prezența Ramonei Guran, sculptorul din echipa De dragul artei. Programele se desfăşoară după următorul orar:

  • sâmbată,  3 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată,  3 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 4 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  10 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 1 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată,  17 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată,  17 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 18 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747 027 353. Taxele de participare la program sunt următoarele: 40 lei/familie formată din doi membri, 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc.

Asociaţia îşi propune dezvoltarea creativităţii si încurajarea curiozităţii naturale ale copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură şi civilizaţie prin diverse activităţi de improvizaţie artistică.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.