Intro talk Bucharest A3 Rom-p1a9l2g3ai1svg1prv1f0s1etnb6f

Inspira fericire! Expiră stres

Intro talk Bucharest A3 Rom-p1a9l2g3ai1svg1prv1f0s1etnb6fSuntem încântați să vă invităm la un workshop introductiv gratuit, unde veti putea descoperi secretele respirației. Emoțiile noastre ne afectează ritmul de respirație, astfel încât, de asemenea, cu ajutorul respirației putem transforma emoțiile noastre negative în emotii pozitive, ne putem îmbunătăți abilitățile de comunicare, relațiile, ceea ce conduce la o viață mai bună și mai împlinita.

Învață cum să obții (mai mult/ -ă)
– focus
– energie
– încredere în tine
– relaxare
– echilibru
– și o minte (mai) liniștită

Cand: 27 Ianuarie 2016, de la orele 7 seara
Unde: Cărturești Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București
Cu: Ivana Mihalinec,trainer internațional Art of Living stress-management și leadership.

Informatii suplimentare:
Sonia Radut, M: 0766 357 607, E: sonia.radut@gmail.com

Fundația Art of Living este o organizație educațională și umanitară non-profit, ale cărei programe integrează tehnici de respiratie validate empiric, meditatie, yoga, cu înțelepciune practică, pentru a ajuta persoanele sa-si gestioneze mai bine stresul și sa trăiasca in mai multă pace, fericire și bunăstare. Misiunea sa este de a oferi programe de reducere a stresului si de a dezvolta lideri, astfel încât valorile umane sa poata înflori în oameni și comunități.



There is 1 comment

Add yours
  1. Adele – caesar9

    […] tata, sa am familie, copii si sa raman entuziastic. Apropo, Miercurea asta e o prezentare misto: Fericire la Carturesti. Mare consumator de arta. Mi se intampla sa consum arta. Voua vi se intampla asta? Va atinge […]


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.