coperta alcool

Lansare Ada Milea – Alcool la Cărturești Verona

coperta alcoolVineri 18 ianuarie, de la ora 14:30, în  Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA ”ALCOOL”, după Ioan Mureșan.

Te așteptăm la Cafeneaua Verona să intri în culisele celui mai nou spectacol Ada Milea -“ALCOOL” (dupa “Cartea Alcool” de Ion Mureșan), un spectacol pentru cunoscători, de care acum te poți bucura acasă, pe CD.

Invitați : Bobo Burlacianu, Cristi Rigman și poetul Ion Mureșan.
Fiind în formula completă de spectacol, se poate întâmpla să se și interpreteze câteva piese de pe CD.

“A fost foarte interesant, pentru că poetul Ion Mureșan a spus că nu se pot face cântece pe asemenea texte și eu am fost convinsă că nu se pot face, dar am încercat şi, spre bucuria mea, a ieşit acest CD. Sunt 23 de piese după volumul «Alcool» al lui Ion Mureșan. Toate piesele de pe album îmi plac ca şi text”, a spus Ada Milea.(bistritaonline.ro)

Ion Mureșan a declarat, la rândul său, că îi este recunoscător Adei Milea pentru că a făcut o punte spre cititori, “care nu citesc poezie, dar sunt amatori de muzică”.(bistritaonline.ro)

Concurs:
Spune-ne  în 10 cuvinte experiența ta cu alcool și o carte și poți câștiga un CD Ada Milea-Alcool cu autograf, cartea favorită a Adei Milea semnată  și un ceai.

Vei intra în posesia premiului la evenimentul de lansare de la Cafeneaua Verona, vineri, 18 ianuarie de la ora 14:30 unde te poți întâlni cu toată distribuția proiectului Alcool.

 

 



There are 6 comments

Add yours
  1. Daniela M

    Intr-o seara racoroasa de iarna, am fiert niste vin cu scortisoara si m-am gandit sa citesc ceva. Am citit doar cateva pagini dintr-o carte inceputa de cateva zile ,ca am si experimentat efectul vinului fiert: am adormit citind.

  2. Cărtureşti

    Felicitări, Buzoianu R! Ai câștigat premiul oferit de Ada Milea & Cărturești. Mulțumim tuturor pentru participare & vă așteptăm la următoarele concursuri!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.