ancuta cover

Lansare de carte: Emoții în farfurie, de Ancuța Coman – Boldișteanu

Editura Trei și Cărturești vă invită marți 10 octombrie, ora 19.00, în Cărturești Verona, la evenimentul de lansare a cărții „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta”, de Ancuța Coman-Boldișteanu. Alături de autoare se vor afla:

Laura Pănăzan – Psihoterapeut și autor
Mihaela Popa – Lector Univ. Dr.
Monica Mereuță- Psihoterapeut și autor

Moderator
Victor Popescu, redactor Editura Trei

Mâncarea ne însoțește toată viața. Poate tocmai de aceea ajunge să aibă atât de multe nuanțe. Uneori este un prieten bun care ne alină, care este acolo când ne e greu. Alteori, când nu ne putem gestiona impulsurile în fața frigiderului sau a cămării cu dulciuri, poate părea că pune stăpânire pe noi și ne controlează.

Mâncarea este plăcere și emoție. Și ea ne poate fi prieten sau dușman: ne aduce împreună la aceeași masă și ne ține în viață, însă, atunci când o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emoționale, avem un prim semnal că în interior ceva nu mai funcționează așa cum ne-am dori.

Această carte invită cititorul „să privească în spatele cortinei”, să cunoască și să înțeleagă motivele supraalimentării, să experimenteze și să simtă și abia apoi să inițieze schimbarea, parcurgând o serie de pași concreți și, cel mai important, să o mențină.

Ancuța Coman-Boldișteanu este psihoterapeut și fondator al proiectului Emoții în farfurie, cu o experiență de peste șapte ani în lucrul cu persoanele care se confruntă cu dificultăți în relația cu mâncarea și cu propriul corp, fiind specializată în terapia traumei, a atașamentului și în terapie relațională. Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică „Areopagus” din Timișoara și este autoarea cardurilor terapeutice Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?

„Cartea Ancuței Coman-Boldișteanu te poate călăuzi în procesul tău de transformare emoțională, în a-ți regăsi siguranța de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reîntoarce, așa cum spun paginile sale, acasă.”
Domnica Petrovai, psihoterapeută, CEO Mind Education

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.