FB Event Book Launch OBLIVION (1)

Lansarea romanului „OBLIVION”, de Sara Podgoreanu, la Cărturești Carusel

Vineri, 27 octombrie, ora 18:00, Sara Podgoreanu va prezenta debutul său literar, „Oblivion”, la Carturești Carusel.

În romanul captivant „Oblivion”, Sara Podgoreanu construiește o poveste emoționantă și plină de profunzime, care transcende timpul și testează limitele iubirii. Profund îndrăgostiți în liceu, Oliver și Daiki, au împărtășit odată o conexiune profundă însă capriciile vieții i-au despărțit înainte ca dragostea lor să poată înflori în întregime.

Acest roman profund mișcător este adresat în mod specific tinerilor adulți LGBTQ, care se vor identifica și vor rezona cu personajele și temele prezentate în carte.

Evenimentul de lansare a cărții promite o seară de eleganță, literatură și celebrare. Participanții vor avea oportunitatea să interacționeze cu Sara Podgoreanu în timp ce vor descoperi inspirația din spatele lui „Oblivion” și călătoria ei către a deveni o figură literară remarcabilă. Pe parcursul serii, invitații vor avea parte de lecturi din carte, semnături de la autoare și șansa de a explora atmosfera plăcută din Carturești Carusel.

„În Oblivion, am căutat să explorez țesătura delicată, dar rezistentă a iubirii, chiar și atunci când este pusă la încercare de timp, secrete și complexitățile inimii umane. Călătoria lui Oliver și Daiki ne reamintește că puterea durabilă a iubirii poate repara chiar și cele mai dificile legături. Pe măsură ce navigăm printre incertitudinile vieții, cu toții dorim să găsim alinare în firele de nezdruncinat care ne leagă de cei care contează cu adevărat. Sper să interacționez cu cititorii mei și să avem o seară minunată împreună la Carturești Carusel”, declară Sara Podgoreanu..

Sara Podgoreanu este o autoare ce provine din București, România, cu o pasiune profundă de a povesti. „Oblivion” este romanul său de debut, marcând începutul unei cariere de scriitor promițătoare și entuziasmantă.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.