gilbert

Paul Gilbert, maestrul chitarei electrice, porneşte în turneu

Direct din topurile celor mai rapizi chitarişti, muzicianul ce a cântat în Mr. Big, Racer X şi are o cariera solo de mare succes, revine în România pentru un concert extraordinar, în data de 4 decembrie, la The Silver Church.

Paul Gilbert prezintă ultimul său album în turneul European din noiembrie şi decembrie 2010. Jeff Bowders şi Craig Martini, tobarul şi basistul albumului, vor călători alături de Gilbert. Surpriza turneului 2010 este chitaristul şi vocalul Tony Spinner, în calitate de învitat special. Tony a cântat ca chitarist şi vocalist pentru legendara trupa TOTO în turnee mondiale şi l-a însoţit pe Paul în Japonia în turneul din anii ’90. Este binecunoscut pentru amestecul propriu de rock, blues şi shred, dar şi impresionantele sale calităţi vocale. Vor fi prezentate noile piese în premieră, dar şi compoziţii Racer X, Mr. Big, piese din discografia solo şi alte surprize.

Concertul din Bucureşti va începe la ora 20:00. Biletele, în valoare de 50 lei până în 30 septembrie, 70 lei în luna noiembrie şi 90 de lei în perioada 1-4 decembrie, sunt disponibile în librăriile Cărtureşti.

Un eveniment ARTmania.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.