tea-mic-212×300

PR Tea de Iaşi .Ediţia a VI-a- „Cum e să lucrezi pentru marile branduri româneşti?”

Suntem educaţi cu exemple vii de succes – zilnic vedem la TV, citim în presă sau pe internet, auzim la radio sau admirăm panouri ale celor mai mari branduri din România. Satisfacţia de a lucra într-un asemenea domeniu este cu siguranţă extraordinară. De foarte multe ori, cei din spatele acestor mari branduri sunt proaspeţi absolvenţi ai unei facultăţi.

Cu ocazia celei de a VI-a ediţie a PR Tea de Iaşi vom aduce succesul mai aproape de cei care doresc să îl guste. Prin interacţiune directă cu specialişti din domeniu, în cadrul unei atmosfere relaxante, cu studenţi interesaţi, întrebările lor despre backstage-ul unui brand românesc de succes va primi cele mai interesante răspunsuri.

PRIME Iaşi te invită la o întâlnire informală, vineri, 9 decembrie 2011 între orele 19:00 şi 21:00 în librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall (etajul 2), în care Alexandru Tunaru (Copywriter la Green Pixel) şi David Pripas (Creative Strategist la Strategad) vor vorbi despre cum este să lucrezi pentru marile brand-uri româneşti. Vino să savurezi experienţa specialiştilor din domeniu alături de o cană de ceai, alături de studenţi la fel de pasionaţi de publicitate şi PR, ca şi tine!

Înscrierile se fac pe site-ul proiectului (www.primeiasi.ro/prtea) până pe data de 8 decembrie 2011.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.