printesa

Prinţesa Vanila şi zmeul pofticios

15 iulie, ora 11.00, Librăria Cărturești Verona, ceainărie.

Duminică, 15 iulie, ora 11.00 îi aşteptăm pe copii în ceainăria Cărtureşti Verona la spectacolul Prinţesa Vanila şi zmeul pofticios, pus în scenă de teatrul Dino Piccolino.

Spectacolul ai cărui protagonişti principali sunt prinţesa Vanila şi zmeul  pofticios este ilustrarea unei poveşti vesele despre o prinţesă foarte pricepută în prepararea dulciurilor şi un zmeu care ar  face orice să înghită cât mai multe delicatese.

Vanila cea frumoasă şi harnică este rapită de zmeul pofticios care o pune să gătească prajituri, torturi şi cozonaci, dar prinţul Dafin, ajutat de ursul Martinel vor reusi să o salveze prin vitejie şi isteţime din sălaşul ascuns în adâncul pădurii.

Zmeul  pofticios va fi învins tocmai datorită lacomiei sale deoarece a mâncat atât de multe dulciuri încât s-a îngrăşat şi nu a mai putut ieşi din sălaşul  în care trăia.

Copiii se vor amuza pe cinste vizionând acest spectacol şi vor învăţa ca orice lucru trebuie făcut cu măsura şi că dulciurile sunt bune, dar că prea multe ne pot face rău.

Iata o piesa cu aromă de vanile ce îi va antrena pe spectatori să cânte şi să danseze!

Biletul de intrare este de 15 lei.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.