Ligia Pop

Raw Generation Expo – a VIII-a ediție

Ligia Pop

Pe 16 noiembrie 2014 se va desfășura a opta ediție a expoziției Raw Generation, un eveniment național care pune accent pe un stil de viață sănătos. Această expoziție a fost și este primul și cel mai mare eveniment din România care promovează alimentația ”raw food”.

Printre atracțiile expoziției se numără:
– peste 100 de expozanți veniți din toată țara și din străinătate care vor prezenta o ofertă generoasă de produse pentru o dietă sănătoasă
– restaurante și firme de catering care vor oferi spre vânzare preparate delicioase raw și vegane
– tombolă cu premii mici și mari.

Împreună cu Ligia Pop am pregătit o selecție specială de carte care să vă facă mai ușori, mai veseli și cu siguranță mult mai naturali. O găsiți într-un raft ales pe carturesti.ro.

Raw Genenration Expo va fi deschisă publicului în intervalul 9:00 – 19:00, iar intrarea se va face pe baza unui bilet cu prețul de 10 lei.

 

Expoziția este organizată de Ligia Pop. La 35 de ani, este autoarea a șase cărţi. Este raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment unic și naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ (ligiaskitchen.com) şi „De Vorbă cu Ligia“ (devorbaculigia.com). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.