600p400 (8)

Romanul Mineral la Clubul de lectură Nemira #35 în prezența autorilor, Marian Truță și Dănuț Ungureanu

600p400 (8)

Luni, 25 ianuarie, de la ora 19.00 are loc prima ediție a Clubului de lectură Nemira din anul 2016. O ediție specială deoarece cartea votată de cititori a fost romanul Mineral, iar participanții vor avea ocazia să discute la club cu autorii ei, Marian Truță și Dănuț Ungureanu.

Mineral, roman apărut în colecția Nautilus SF, este continuarea ”proiectului” scris la patru mâini de Marian Truță și Dănuț Ungureanu început în 2014 cu romanul Vegetal – care a avut nenumărate cronici și a primit Premiul Naţional SRSFF Ion Hobana  pentru cel mai bun roman SF românesc din 2014.

Nemurirea? Sublimarea sufletului? O umanitate absolvită de păcate? Sunt promisiunile unei tehnologii revoluționare, pe care eroii romanului Mineral le urmează ca pe singurele speranțe ce le-au mai rămas într-o societate împotmolită la limita neputințelor sale. Ceva se întâmplă însă pe calea către contopirea cu perfecțiunea universului, amenințând să spulbere ultimele șanse de supraviețuire a speciei. Și, pas cu pas, personajele din Mineral înțeleg că oamenii trebuie să găsească mai întâi în sine soluțiile pentru a merge mai departe…

Clubul de lectură Nemira este găzduit de prietenii de la librăria Cărturești Verona, în mansardă.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.