infusion

Trupa byron şi ceainăriile Cărtureşti te invită la “byron Infusion – Live Overground”

2 mai- 9 iunie, Ceinăria Cărturești Verona, București

Pentru a intregi experienţa concertelor de lansare a DVD-ului Live Underground, filmat în salina Turda, trupa byron vine cu un nou concept de întâlnire cu publicul şi cu presa. Astfel, în colaborare cu ceainăriile Cărtureşti, o parte dintre concertele din turneu vor avea şi câte o avanpremieră la o ceaşcă de ceai. Cei prezenţi vor putea petrece alături de trupa byron o după-amiază “Live Overground” în care se va sta la poveşti, se vor face poze, se vor da autografe şi se vor proiecta secvenţe din DVD. Nu este exclus nici să se interpreteze câte un cântec sau două – un motiv în plus să-ţi rezervi după-amiaza de dinaintea concertului pentru un ceai overground!

“Când am lansat Perfectul, anul trecut, am fost invitaţi de către cei de la Cărtureşti să susţinem şi nişte scurte seturi unplugged în ceainăriile din câteva oraşe, înaintea concertelor propriu-zise. A ieşit foarte fain şi a fost o experienţă foarte plăcuta, cumva mai intimă şi mai deschisă decât o conferinţă de presa propriu-zisă sau ceva de genul ăsta. Anul ăsta, cu Live Underground, am zis să ducem ideea mai departe, aşa că vă invităm pe toţi la un ceai şi-o vorbă înainte de concertele din turneu.”

Evenimentele byron Infusion – Live Overground vor avea loc în următoarele oraşe:

2 mai, Bucureşti, Cărtureşti Verona, ora 17:00 (cu o zi înainte de concertul de lansare din The Silver Church)
11 mai, Constanţa, Cărtureşti City Park Mall, ora 17:00
19 mai, Iaşi, Cărtureşti Iulius Mall, ora 17:00
25 mai, Cluj-Napoca, Cărtureşti Iulius Mall, ora 17:00
8 iunie, Timişoara, Cărtureşti Iulius Mall, ora 17:00
9 iunie, Arad, Cărtureşti Atrium Center, ora 17:00

Invitaţia la evenimentele byron Infusion este valabilă pentru oricine doreşte să petreacă o după-amiază la ceai alături de cei de la byron. Intrarea la evenimente este liberă.

Trailer DVD: http://youtu.be/I-qAzakseuc



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.