MC

Versiune Needitată: scriitorii Marius Chivu și Bogdan-Alexandru Stănescu, dialog față în față despre literatură

La finalul acestei săptămâni, Editura Pandora M le dă întâlnire online cititorilor cu scriitorii Marius Chivu și Bogdan-Alexandru Stănescu, într-un dialog în „VERSIUNE NEEDITATĂ”, față în față, în cadrul căruia vor vorbi cu franchețe despre literatură, despre povești și zeii lor, despre supraviețuire prin literatură și despre supraviețuirea literaturii în „vremea holerei”.

Evenimentul va avea loc duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 16.00, în mansarda librăriei Cărturești Verona și va fi transmis LIVE pe paginile de Facebook #ANANSIWorldFiction și #Cărturești.

Marius Chivu și Bogdan-Alexandru Stănescu, doi dintre cei mai cunoscuți oameni de litere din noua generație, se cunosc de peste 20 de ani. Din 1998, mai exact, atunci când au intrat amândoi la Literele bucureștene. Ambii au publicat cărți, pe o arie care se mișcă de la memorialistică până la poezie trecând prin proză, ambii au realizat antologii, au scris despre cărți, au citit în festivaluri alături de alți scriitori europeni, au pregătit sau au prezentat emisiuni TV dedicate cărților, au tradus și, mai presus de toate, au citit considerabil.

Dialogul de duminică, 8 noiembrie, este parte a evenimentelor care își propun să așeze în lumina „reflectoarelor” colecția ANANSI. World Fiction, cel mai nou proiect dedicat traducerilor din literatura universală de pe piața de carte din România, coordonat de Bogdan-Alexandru Stănescu la Editura Pandora M, parte a Grupului Editorial TREI.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.