Afis – Primavara 2015

Expoziţia Raw Generation ajunge la Cluj Napoca

Afis - Primavara 2015Expoziția Raw Generation este dedicată unui stil de viață sănătos și cât mai natural, fiind la înaltă căutare printre evenimentele de clasă din țară. Expoziția este cu vânzare și va fi întinsă pe o suprafață mai mare de 570 mp plus o sală de prezentări, iar intrarea va fi gratuită.

În cadrul evenimentului se vor ține prezentări de sănătate, demonstrații culinare live și ateliere ce țin de promovarea unui stil de viață sănătos și armonios. Prezentările se vor desfășura între orele 10:00-19:00. Programul va fi afișat în cadrul evenimentului.

Acest eveniment este organizat de Ligia și Raoul Pop, care promovează intens alimentația raw food în Romania din 2009 și până în prezent. Ligia Pop este cunoscută național și internațional ca raw food chef, este câștigătoarea titlului internațional YouTube Next Chef alături de alți 15 bucătari din întreaga lume și autoarea cartilor “Pasi in lumea muzicii“, “Retete vegane fara foc“, “Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie“, “Deserturi pentru parinti si copii sanatosi“, “Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos” și “Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa“. 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.