1 martie feature

Cadouri de 1 Martie: 15+ idei de mărțișor pentru persoanele dragi din viața ta

Ziua de 1 Martie reprezintă, măcar în teorie, momentul în care primăvara își face cunoscută prezența și preia ștafeta de la friguroasa iarnă, acel moment când natura renaște și toată lumea poartă mărțișoare, simboluri considerate purtătoare de noroc și prosperitate. Când vine vorba de a dărui și a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi, orice ocazie este binevenită, iar 1 martie este un prilej de a oferi daruri speciale atât femeilor, cât și bărbaților importanți din viața ta.

Surprizele de 1 martie nu trebuie să fie foarte sofisticate și nici prea scumpe, așa că orientează-te către cele simbolice, practice și distractive. Și, pentru că iubim darurile, venim în ajutorul tău cu idei și recomandări de cadouri de 1 martie prin care îți poți arăta aprecierea.

Cadouri de 1 martie pentru fete și femei

1. Flori prezervate care să le înveselească în fiecare zi

Poți comanda aranjamentul aici.

În locul nelipsitului buchet de 1 martie, alege un cadou creativ care să le aducă bucurie femeilor importante din viața ta mult timp de acum înainte –  un aranjament cu flori prezervate. Poți alege un aranjament cu trandafiri și eucalipt sau un mărțișor special în formă de sticluță cu flori. Fiecare păstrează un strop de primăvară veșnică, astfel că nu va trece o zi fără să-și amintească de surpriza deosebită din partea ta.

2. Accesorii pentru cititoarele fascinante de tot ce ține de lumea cărților

Poți comanda husa aici.

Dacă nu știi prea bine ce fel de cărți preferă cititoarele din viața ta, dar vrei să le surprinzi de 1 martie cu un cadou special, avem câteva idei inspirate. Poți alege o husă pentru carte cu motive florale de la Lampadaria Design, care să-i protejeze cărțile oriunde s-ar afla, un semn de carte handmade sau o broșă din lemn pictată manual cu un mesaj special pentru cei care iubesc cărțile.

3. O pernă veselă care să le amintească în fiecare zi să viseze la cele mai frumoase lucruri

Poți comanda perna aici.

Pentru femeile care acordă o atenție specială detaliilor și obiectelor decorative din casă, alege un cadou de 1 martie care să le aducă o pată de culoare în sanctuarul lor și care să le îndemne la visare – o pernă decorativă cu un mesaj special.

Descoperă și alte modele de perne simpatice și colorate.

4. Cană de voiaj pentru femeile mereu în mișcare

Poți comanda cana de voiaj aici.

Dacă știi că femeia dragă din viața ta adoră să organizeze plimbări și călătorii, este responsabilă cu activitățile recreative în familie și pleacă deseori în drumeții în weekenduri, alege un cadou de 1 martie care să-i fie de ajutor în toate escapadele ei – o cană de voiaj cu cupă din fibre naturale care va fi primită cu mult entuziasm.

Aici găsești o selecție generoasă de căni de voiaj.

5. Un tote bag simpatic care să le completeze personalitatea

Poți comanda tote bag-ul aici.

Practic, încăpător și simpatic, un tote bag este un cadou de 1 martie pentru femei care va fi primit cu mare drag. Dacă iubita, mama sau sora ta apreciază produsele autohtone și unice, atunci tote bag-urile pe baza ilustrațiilor realizate de Ana Maria Gălețeanu le vor lăsa fără cuvinte. Pentru femeile care au o pasiune aparte pentru pictură, un tote bag cu opera lui Van Gogh sau a lui Monet se va transforma în accesoriul lor preferat. Iar pentru cele care povestesc în fiecare zi cu dragoste și cu mult haz despre pățaniile pisicuței lor, un tote bag cu imaginea unei feline simpatice le va aduce bucurie.

Descoperă întreaga colecție de tote bags pe Cărturești.ro

6. Un bullet journal în care să-și noteze ideile și planurile de viitor

Poți comanda jurnalul aici.

Nu am uitat nici de iubitele, mamele, prietenele care au organizarea în sânge și iubesc să planifice lucrurile până la cel mai mic detaliu. Suprinde-le de 1 martie cu un cadou care să le ajute să fie mai productive – un bullet journal sau BuJo, un sistem de organizare pe care îl pot  personaliza după bunul plac.

Descoperă mai multe modele de jurnale pe rafturile Cărturești.

7. O bijuterie deosebită care să-i poarte noroc

Poți comanda broșa aici.

Printre ideile clasice, dar potrivite deoportivă de cadouri de 1 martie pentru ea se numără și bijuteriile handmade. Alege o broșă în formă de fluture cu detalii deosebite, o pereche de cercei din porțelan în formă de inimă sau o brățară din porțelan cu un mesaj care o va face să zâmbească de fiecare dată când îl vede.

8. Viața secretă a marilor artiști de Elizabeth Lunday pentru cele care își găsesc inspirația în povești reale

Poți comanda cartea aici.

Te ajutăm cu idei de cadouri de 1 martie și pentru femeile îndrăgostite de orice formă de artă și care adoră să descoperă poveștile și istoria din spatele personalităților pe care le admiră. Plină de anecdote scandaloase, interesante și amuzante deopotrivă, Viața secretă a marilor artiștidezvăluie toate poveștile care fac sarea și piperul biografiilor unora dintre cei mai cunoscuți artiști care au trăit vreodată. Un cadou care va fi primit cu mult drag și de care se vor bucura cu siguranță în serile dedicate lecturii.

9. Un mărțișor special pentru cele care apreciază produsele de design românesc

Poți comanda brățara aici.

Pentru femeile care au o pasiune aparte pentru produsele create în România, alege un cadou de 1 martie deosebit și creativ. O brățară brodată, cu parfum intens de lavandă o va ajuta să poarte primăvara cu ea oriunde ar merge, iar o broșă din lemn cusută manual se va transforma în accesoriul ei preferat.

10. Un portfard încăpător și produse de îngrijire pentru momentele lor de răsfăț

Poți comanda un portfard aici.

O idee inspirată și binevenită de cadou de 1 martie pentru femeile atente la imaginea și starea lor de bine este o geantă de cosmetice încăpătoare și ușor de transportat. Completează cu un săpun delicat din ingrediente naturale cu ulei de cocos, curcuma și scorțișoară sau o spumă de corp cu arome prețioase de jojoba, argilă roz și iasomie.

Pentru mai multă inspirație, descoperă gama noastră variată de produse pentru îngrijirea corpului.

Cadouri de 1 martie pentru băieți și bărbați

1. Un volum manga pentru pasionații de cultura japoneză

Poți comanda volumul manga aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de 1 martie pentru băieții și bărbații dragi din viața ta pasionați de forma de artă japoneză care îmbină imaginile viu colorate cu un dialog dinamic și foarte multă acțiune, te ajutăm cu o idee mai mult decât potrivită – un volum manga care păstrează între paginile sale un univers fantastic care abia așteaptă să fie descoperit. 

Poți comanda volumul aici.

One Piece, una dintre cele mai îndelungate serii manga, tocmai a intrat în etapa sa finală, așa că se vor bucura să-și completeze colecția. Îți mai recomandăm și Vinland Saga, o serie manga istorică, sau Jujutsu Kaisen, una dintre cele mai noi și îndrăgite manga.

Mai multe serii manga gata să fie descoperite te așteaptă pe rafturile Cărturești.ro

2. Un tricou cu mesaj haios pentru cei care vor să se facă remarcați

Poți comanda tricoul aici.

Pentru bărbații care apreciază semnificația unui dar mai mult decât orice, cheia este să te orientezi spre idei de cadouri de 1 martie haioase care le permit să-și exprime personalitatea. Alege un tricou personalizat din colecția de suveniruri MINK care îmbină într-un stil fresh ilustrații și elemente ale culturii românești.

3. O marmeladă delicioasă cu zmeură și prosecco pentru pofticioși

Poți comanda dulceața aici.

Pentru partenerul, fratele sau tatăl care adoră dulciurile și se bucură ca un copil când descoperă noi delicii, nu vei da greș cu dulceața de zmeură și prosecco de la brandul românesc Fructos. Pentru a face surpriza și mai plăcută, împachetează borcanul într-o cutie pentru cadou decorată cu imagini de sărbătoare, alături de un mărțișor special de la Devla.

Descoperă mai multe delicii care-ți lasă gura apă pe rafturile Cărturești.

4. Un pahar de cocktail pentru petrecăreți

Poți comanda paharul aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de 1 martie haios și ingenios pentru bărbații care sunt mereu sufletul petrecerilor, alege un pahar de cocktail minune în care să-și prepare cele mai interesante amestecuri. Mai mult, paharul are imprimat și o rețetă magică împotriva mahmurelii.

5. Un set de table și șah pentru cei care adoră jocurile de logică

Poți comanda setul aici.

Cauți un cadou de 1 martie pentru bărbații care iubesc jocurile de strategie și se relaxează cel mai bine atunci când își antrenează mintea? Le dedicăm și lor o idee de cadou potrivită: un set cu șah și table cu piese din lemn, lucrate manual în România.

6. Cană cu mesaj pentru mai multă motivație în fiecare zi

Poți comanda cana aici.

Destinatarul se numără printre ambițioșii care nu lasă nicio zi să treacă fără să facă ceva productiv sau printre cei care te surprind de fiecare dată cu idei creative? Și pentru ei te ajutăm să alegi cadoul potrivit care să le aducă zâmbetul pe buze. Alege o cană cu întrebuințări multiple din colecția imaginată de Adelina Butnaru, pe care să o aibă mereu alături.

7. Un accesoriu de birou care să-i inspire

Poți comanda bustul aici.

Nu am uitat nici de liderii care te inspiră, bărbații dragi pe care îi admiri și mentorii care te ajută să crești. Alege un cadou de 1 martie care să-i motiveze și să-i ajute să facă față tuturor provocărilor și care să le ofere motivație. O idee care va fi primită cu mult entuziasm este un bust de colecție al lui Lincoln, bazat pe celebra statuie Lincoln Memorial și o mini biografie cu ilustrații a celui de-al 16-lea președinte american.

Descoperă mai multe accesorii de birou pe care le poți oferi cadou de 1 martie și nu numai.

8. Un portofel de piele cu design sofisticat

Poți comanda portofelul aici.

Un alt cadou de 1 martie inspirat pentru el este un portofel de piele premium cu un design elegant de la Zuriell. Prevăzut cu spațiu special pentru bani, carduri și documente personale, portofelul îi va fi de folos de fiecare dată când merge la shopping sau în călătorii.

În funcție de preferințele lui, găsești variate modele de portofele pe rafturile Cărturești.

Până la urmă, singurul lucru care contează cu adevărat este ca darul pe care-l oferi să vină din inimă. Descoperă mii de alte idei de cadouri de 1 martie pentru femei, bărbați și toți cei dragi ție pe rafturile librăriilor Cărturești și pe carturesti.ro!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.