cadouri pentru sot

Idei de cadouri pentru soț, care arată cât de bine îl cunoști

Indiferent dacă sunteți căsătoriți de doi ani sau de douăzeci, să găsești cadoului perfect pentru soțul tău prin care să-i transmiți cât de important este pentru tine și că îl încurajezi să-și urmărească pasiunile, nu e întotdeauna cea mai ușoară alegere. Parcă ai vrea să fie un cadou util, dar ai vrea și ceva care să-l facă să zâmbească sau un cadou care să-l lase fără cuvinte.

De la cadouri de aniversare și cadouri de ziua de naștere la daruri de sărbători, cum ar fi: cadouri de Ziua Îndrăgostiților și, bineînțeles, Crăciunul, nu te învinovățim că ai rămas fără idei. De aceea, pentru că iubim darurile și vrem să te ajutăm să găsești surpriza potrivită, ți-am pregătit un ghid cu cele mai tari idei de cadouri pentru soț, care să-i înveselească ziua.

Un decantor elegant pentru vin

Pentru soțul cu gusturi rafinate, care apreciază calitățile acestei băuturi nobile, îți sărim în ajutor cu o idee de cadou pe cinste. Alege pentru el un decantor din sticlă cu un design deosebit, care îl va ajuta să-și pună vinul preferat în valoare așa cum se cuvine. Desigur, însoțește-l și de o sticlă de vin bun, pentru că un cunoscător al gusturilor fine nu va avea niciodată prea multe.

Un kit retro pentru îngrijirea bărbii

Pentru partenerul care acordă o atenție deosebită aspectului său, alege un cadou care să vină în întâmpinarea nevoilor lui. Orice îl ajută să fie mai eficient și să arate bine este mai mult decât apreciat. Așadar, un kit pentru îngrijirea bărbii și un ulei special care oferă strălucire și hidratare bărbii, pe care o netezește și ordonează, poate fi un cadou excelent care să-i aducă bucurie soțului tău.

Încărcător auto wireless pentru partenerul care petrece mult timp la volan

Pentru partenerul pasionat de mașini, care iubește să petreacă mult timp în spatele volanului, alege un cadou practic și ingenios care se va dovedi extrem de folositor atât în plimbările de nevoie în oraș, cât și la următoarele road trips. Încărcătorul auto Fast Charger Wireless Super Touch se va dovedi aliatul de nădejde pentru toți pasionații de condus.

Și, ca să fie sigur că nu mai pierde lucruri, oferă-i alături de încărcător și un organizator pentru mașină, care îl va ajuta să-și depoziteze tot ce are nevoie în ordine.

Un set de pahare pentru bere pentru cele mai reușite petreceri acasă

Dacă soțul tău se numără printre cei care știu totul despre bere: fie că e nepasteurizată, nefiltrată, IPA, brună, stout, lager sau ale, fă-i cadou de ziua lui un set de pahare de bere diferite. Completează cu o frapieră specială pentru bere și ai un posibil cadou perfect și distracția asigurată.

O agendă cu stil pentru bărbatul creativ cu planuri mărețe

Pentru soțul care te inspiră prin ambiția și voința cu care ține în echilibru viața personală și cea profesională, alege un cadou original și practic prin care să-i arăți admirația și dragostea ta. Dacă e un spirit creativ alege un carnet cu un design ieșit din tipare de la NUUNA, cu o copertă care să-i fie și sursă de inspirație, potrivit pentru cei cărora imaginația le zboară tot timpul.

Un cocktail shaker pentru a pregăti cele mai savuroase băuturi

Dacă partenerului tău îi place să organizeze seri memorabile alături de prieteni și familie, nu vei da greș dacă darul tău îl ajută să ducă această pasiune la un alt nivel și să-și amenajeze barul de acasă așa cum a visat. Mojito, Long Island, Cosmopolitan, Mai Taï… și multe alte cocktailuri exotice vor fi la un amestec distanță cu un shaker pentru cocktail în care să le prepare rapid și eficient și un amestec delicios, special pentru cocktailuri.

Aparat foto fun pentru cel care privește lumea din spatele obiectivului

Dacă bărbatul pentru care alegi caută mereu să surprindă frumusețea lumii în fotografii, fă-i un cadou care să-i încurajeze această pasiune. Optează pentru un aparato foto instant cu trei lentile, care-i permite să-și pună creativitatea la încercare și să surprindă cele mai frumoase momente.

How to make the best coffee at home, pentru partenerul cu o pasiune aparte pentru cafea

Ai în viața ta un cafegiu cu experiență în arome și gusturi deosebite, care își împarte activitățile între cafeaua de dimineață și cea de după-amiază? Pentru el avem o recomandare mai mult decât potrivită – ghidul How to make the best coffee at home a lui James Hoffman, campion mondial la barista. În carte, Hoffman explică tot ce trebuie să știi pentru a face o cafea excelentă acasă, inclusiv de ce echipamente ai nevoie, cum se macină cafeaua sau înțelegerea diferitelor tipuri de băuturi: de la cortado la latte. Pune alături și un aparat de spumare a laptelui care poate transforma experiența iubitorilor de cafea într-una mult mai plăcută.

O borsetă cool și încăpătoare, cadoul ideal pentru soțul care apreciază produsele de design românesc

De la tricouri cu mesaje haioase, la accesorii din piele făcute manual, pe raftul nostru cu produse create cu încredere în România descoperi idei originale de cadouri pentru soțul tău, care vor fi primite cu zâmbetul pe buze. Un astfel de cadou binevenit poate fi o borsetă încăpătoare și practică de la Delikates Accesories, accesoriul ideal pentru excursii, festivaluri sau plimbări urbane.

Un ceainic modern pentru momentele în care vrea să se relaxeze cu un ceai bun

Dacă jumătatea ta are o pasiune aparte pentru cultura ceaiului, iar momentul lui preferat de răsfăț înseamnă o cană de ceai și o carte bună, ne-am gândit la un cadou util care va fi primit cu mult entuziasm. Alege un ceainic elegant din ceramică, lucrat manual sau un ceainic modern prevăzut cu infuzor.

Dacă vrei să dai o notă de amuzament cadoului pentru soț de Crăciun sau de ziua lui, alege un ceainic Nightmare Before Christmas, ispirat din celebrul film animat regizat de Tim Burton.

Un set de cuțite pentru un adevărat samurai în bucătărie

Din trusa cu ustensilele magice pentru partenerul pasionat de gastronomie nu poate lipsi un set de cuțite de calitate. Alege acest cadou pentru soț prin care să-l încurajezi să încerce mai multe combinații originale și rețete cu care să te delecteze la următoarea seară romantică. Fiecare dintre cuțite este special pentru un anumit tip de aliment și se vor dovedi niște aliați de nădejde în bucătărie, indiferent cu ce preparat vrea el să experimenteze. Un cadou pentru soț pe cât de practic, pe atât de atent ales, de care cu siguranță se va bucura și el, dar și tu.

Nimic nu e imposibil de Nimsai Purja, pentru cel care crede în puterea poveștilor

Soțul tău se numără printre ambițioșii care nu lasă nicio zi să treacă fără a învăța ceva nou despre lume și care se inspiră din poveștile de viață reale? Pentru el, cărțile biografice sunt cadoul perfect. Pline de sfaturi și lecții, acestea sunt sursa de inspirație de care oricine are nevoie.

Sinceră, fascinantă și inspirațională, Nimic nu e imposibil, cartea alpinistului nepalez care a reușit să escaladeze toate cele paisprezece vârfuri de peste 8.000 de metri din munții Himalaya și Karakorum, dezvăluie ce trebuie să faci ca să-ți depășești limitele și să atingi cele mai dificile țeluri.

Un hamac rezistent pentru partenerul aventurier

Cauți un cadou pentru un bărbat cu sete de explorare, iubitor de drumeții? Alege un dar util de care cu siguranță se va folosi mult timp de acum înainte: un hamac ușor, rezistent, cu un design modern, numai bun pentru picnicurile în aer liber ori excursiile pe munte. Un dar pe cât de practic, pe atât de inspirat, care îi va aminti cu drag de gestul tău mult timp de acum încolo.

Un tablou deosebit pentru partenerul cu o pasiune aparte pentru jazz

Cauți un cadou pentru soțul cu gusturi alese în ceea ce privește muzica? Ne-am gândit și pentru el la o idee inedită. Pe cei pasionați de muzică jazz, un tablou special îi va duce cu gândul la improvizațiile de jazz și muzica hipnotizantă care le-a adus faima lui Charlie Parker sau Lester Young. Tablourile din colecția SteamWall sunt realizate manual din mecanisme recondiționate de ceas și diverse piese metalice care-l fac un dar cu adevărat altfel.

Un încălzitor pentru cană ca să se bucure oricând de băutura preferată caldă

Dacă partenerul tău lucrează de acasă și obișnuiește să stea la birou până la ore târzii, un cadou simpatic, practic și care îi arată că ești atentă la nevoile lui este încălzitorul pentru cană în formă de inimă de la Legami. Atât în zilele în care lucrează cu orele în fața calculatorului, dar și în serile când se relaxează cu o carte bună sau un film, încălzitorul pentru cană îi va păstra băutura preferată caldă.

Pentru ca totul să fie ca la carte, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro. Și nu uita, valoarea unui cadou stă în bucuria celui care îl primește și dragostea cu care este oferit!

Descoperă mii de alte idei de cadouri pentru iubit, dar și idei de cadouri pentru bărbații importanți din viața ta în colecția Cărturești.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.