afis web 2

”În căutarea luminii” – un proiect luminos

afis web 2O poveste despre lumină, oameni frumoși și vise în culorile curcubeului
București, 12 aprilie 2016 – Asociația Busy Bees Academy organizează alături de partenerii săi în București, în perioada 21-23 aprilie 2016, o serie de evenimente cu intrare liberă adresate copiilor de 1-6 ani, reunite în proiectul umbrelă ”În căutarea luminii”, în locații precum Crayon Club, Cărturești Băneasa și Promenada și sediile Asociației.

” Ne doream să organizăm mai multe ateliere la care să invităm părinți cu copii de vârstă preșcolară cărora să ne prezentăm și să le arătăm care este viziunea noastră despre educație de calitate. Doream de asemenea să strângem fonduri și să facem câteva gesturi frumoase de Paști. Dar după o gândire mai aprofundată am decis că nu vrem doar un alt eveniment caritabil de Sărbători. Sau doar niște lecții deschise. Dorim un eveniment în care LUMINA să însemne mai mult, să poată fi un curcubeu de lucruri frumoase”, a spus Mihaela Ilaș, unul dintre fondatorii Asociației Busy Bees Academy.

”În căutarea luminii” este un proiect – umbrelă care cuprinde întâlniri, discuții, seri de povești, strângere de fonduri în scopuri caritabile, ateliere cu intrare liberă. Proiectul se adresează în principal copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 6 ani și părinților acestora. În cadrul proiectului se vor strange fonduri de susținere a proiectelor ”Lumină pentru România” (Asociația Free Miorița) și ”Ajungem Mari” (Asociația Lindefeld).
Agenda evenimentului:
Joi, 21 aprilie 2016, ora 19:00, Crayon Club – ”Seară cu mame luminate”
⦁    Întâlnire și discuții cu mame-blogger, invitat special: Cora Giodîc Postelnicu, sculptor și mamă;
⦁    Spectacol de teatru pentru copii ”Povești cu tâlc”, susținut de Tăpușele;
⦁    Prezentarea poveștilor din spatele proiectelor ”Lumină pentru România” (Asociația Free Miorița) și ”Ajungem Mari” (Asociația Lindenfeld).
Vineri, 22 aprilie 2016, ora 19:00, Cărturești Promenada  – ”Vise și povești la Cărturești”
⦁    Copiii de toate vârstele sunt invitați la o întâlnire în care se vor citi povești și se va discuta despre farmecul și importanța cititului.
Sâmbătă, 23 aprilie 2016
⦁    ora 10-12:00, sediul Asociației Busy Bees Academy – ateliere pentru grupele de vârstă 1-3 ani și 3-6 ani;
⦁    ora  12:30, Cărturești Băneasa – ”Vise și povești la Cărturești”
⦁    ora 18:30 – sediul Asociației Busy Bees Academy – atelier de confecționare felinare de hârtie și defilare în Parcul Circului la lăsarea întunericului.
Agenda completă va fi disponibilă pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/253158465027424/



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.