Kyla LaGrange afis web 800×1124 v2.0

Kyla La Grange concertează joi în clubul The Silver Church

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Kylei La Grange din clubul The Silver Church! Solista britanică sosește în premieră la București pentru concertul de joi 15 Mai, inclus în turneul de promovare al celui mai nou album al acesteia, ”Cut Your Teeth”.

Concertul se anunță a fi unul de excepție: solista, recunoscută pentru prestațiile sale live impresionante, va fi acompaniată pe scenă de o trupă de 4 muzicieni ce vor interpreta piese de pe albumul de debut al artistei, ”Ashes”, dar și de pe următorul material discografic, ”Cut Your Teeth”, ce va fi lansat la începutul lunii iunie.

Accesul publicului în club se va face de la ora 20:00, iar show-ul Kylei La Grange va începe la ora 21:00. Accesul nu este permis cu camere foto profesionale sau cu aparate de înregistrare video sau audio. Recomandăm spectatorilor să sosească cât mai devreme în intervalul menționat, pentru a evita aglomerarea zonei de acces în club.

Biletele la concert au prețul unic de 65 lei și mai pot fi achiziționate în librăriile Cărtureşti.  Un lot limitat de bilete va fi disponibil și la intrarea în club, în seara concertului.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Solistă și compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University și totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneț și mai strălucitor. Cele mai recente single-uri de pe viitorul album, ”Cut Your Teeth” și ”The Knife”, marchează trecerea de la influențe goth-pop, folk și pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil și emoțional.

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Music Channel și susținut de Infomusic.ro, BestMusic.ro, Mixtopia, librăriile Cărturești, ROEvents Media, iconcert.ro, Hotnews, VICE și Deezer.

Kyla La Grange:

Videoclip ”Cut Your Teeth”: http://y2u.be/GINpKSkZawk

Videoclip ”The Knife”: http://y2u.be/P3aR3xbnfhg

InterArtist:

Website: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Kyla LaGrange afis web 800x1124 v2.0



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.