firma 2400×2400

La FiRMA cu Buletinul de Cărturești!

Poftă de FiRMA live? Noi avem. Ne vedem la Expirat pe 21 noiembrie. 

FiRMA, una dintre trupele-icon ale rockului alternativ românesc, și-a făcut apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale. Cu un album de debut („La orbire” – 2003) ce a spart toate tiparele la vremea lui, cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock și videoclipuri ce au rămas în memoria unei generații, Firma au captivat întotdeauna prin atenția la detaliu arătată în output-ul lor artistic.

Cu trei nominalizări la MTV European Music Awards în Palmares, un al doilea album incitant lansat în 2007 și o colaborare inedită pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru „Deșteptarea primăverii” la Teatrul Mic din București (2016-2017), Firma se află acum într-un nou puseu creativ.
Energia proaspătă a colectivului de muzicieni este cristalizată astfel în cel mai nou material de studio, „Descântece”. Lansat pe parcursul a trei ani (vol. 1 în octombrie 2014, vol. 2 în mai 2017), „Descântece” este cel mai nou pas evolutiv în istoria unei trupe care a surprins întotdeauna.

SoundCloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma

YouTube: https://www.youtube.com/user/FirmaChannel

 

Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/36957

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.