carusel-in-jurul-lumii_web

La taifas despre călători și călătorii cu Manu și Sega

 

La final de săptămână, vineri, 28 octombrie, ora 19:00, un roman de aventuri spirituale în India, altul în Nepal, și un jurnal de călătorie în jurul lumii, se dau în Carusel.

 
Sega: “Nu practicasem yoga, nu citisem literatură esoterică, însă prin 2006 descoperisem o carte într-o librărie. Cartea despre ego. Fusesem atras de numele autorului, Osho, crezând că e un scriitor japonez. Mă înșelasem. Osho nu era un scriitor japonez, ci un mistic indian. Mai mult, Osho nu a scris niciodată nimic, dar a vorbit mii de ore unora care s-au găsit să-l asculte. Vorbele i-au fost strânse apoi în cărți precum Cartea despre ego. Am simțit că e cartea despre mine. Și asta m-a dus în India.”

 
Manu: “Povestea începe în India acum zece ani, unde am lucrat ca intern în Poona (chiar lângă Osho Ashram) timp de un an după absolvirea facultății de Jurnalism, fără să am vreo treabă cu yoga sau alte practici esoterice. Am știut de atunci că nu mă mai pot întoarce la mine cea dinainte de India. Am continuat să scriu foarte pasionat despre acea experiență în mai multe publicații, până când m-am trezit cu un tur al lumii la picioare și un material de carte. Povestea continuă.”

 

Te așteptăm cu întrebări amețitoare despre călătorii și călători, ale căror răspunsuri nu au efect advers, ci inițiatic!

 

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.