46494485_355856205167895_3512877210509770752_n

Lansare de carte: “Pregătiți-vă pentru decolare!” de Dragoș Șerban

19 Noiembrie 2018, Dragoș Șerban, după 6 ani de la prima carte, își lansează al doilea volum de amintiri, intitulat « PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU DECOLARE! », ce continuă șirul călătoriilor prin fascinantele locuri ale acestei planete. Evenimentul special de lansare, realizat în parteneriat cu Cărturești, va avea loc în București, la Ceainăria Verona de pe Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, în ziua de 19 Noiembrie 2018, oră 19.00.

Primul volum, lansat în 2012, intitulat “Fasten your seat belt” (189 de locuri ale sufletului meu călător) a fost foarte apreciat de către cititori și mai ales de iubitorii de călătorii, oferindu-le o bogată sursă de inspirație către destinații uimitoare!

“Prepare for Take-off” (Alte 189 de locuri ale sufletului meu călător), fără să fie un ghid de turism, este o continuare spectaculoasă, cu peripeții:  “…pentru toti cei dornici sa calatoreasca, fizic sau doar cu mintea, prin locurile minunate ale acestei planete. A fost, de fapt, dorinţa mea de a da înapoi ceva energiei acesteia, care mi-a permis o viaţă atât de plină. Fiecare plecare mi-a lăsat în suflet clipe mai vesele sau mai triste, aşa cum bunica mă învăţa, copil fiind, că „în fiecare om sălăşluieşte în egală măsură binele şi răul şi depinde doar de mine ceea ce voi primi”. Şi pentru că sunt iremediabil îndrăgostit de oameni, am realizat, nu o dată, cât de importanţi sunt cei pe care ai şansa să-i întâlneşti, diversitatea găsită pretutindeni, fiind pentru mine cea mai de preţ bucurie. Am înţeles că mii de lecţii pot fi înlocuite de o călătorie cu inima deschisă, pentru că ce sunt aceste drumuri altceva decât cursuri intensive de a deveni un om mai bun. Oricât de mult am călătorit în lume, nu am descoperit vreun loc în care să fiu mai fericit și împlinit decât acasă. Gândul întoarcerii, legătura cu originile neamului meu și amintirile calde ale copilăriei ce mi-a umplut sufletul, mi-au dat întotdeauna energia unei bucurii secrete, a unei conexiuni ce m-a protejat oriunde și care nu poate fi pierdută niciodată. Dacă veţi avea curiozitatea să răsfoiţi volumul, veţi găsi aici, printre cele peste 1400 de imagini, exclusiv amintiri personale, sincere, aşa cum le-am păstrat, pe fiecare dintre ele, în sufletul meu.”

.

Dragoș Șerban împreună cu câțiva prieteni vor fi încântați să va ofere detalii despre frumoaselecălătorii, dar și alte informații care au stat la baza publicării acestui volum.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.