day_2_21-08-2021_smida_jazz_festival_2021_gabriel-aldea-kmt_1630_web

Mâine, 19 august, începe Smida Jazz Festival 2022, festivalul iubitorilor de natură și de muzică bună

  • Artiști emblematici ai jazzului contemporan care au concertat la Glastonbury și Montreux vin pentru prima dată în Apuseni: Nubya Garcia, Kamaal Williams, Black Flower, Svaneborg Kardyb și Islandman.
  • 19 concerte între munți, de-a lungul a trei zile de festival.
  • Zeci de activități de zi organizate în natură, în Parcul Natural Apuseni, în Zona Grow din festival, dedicată conferințelor și atelierelor și zonă specială pentru copii.
  • Campingul de festival, cu toate condițiile, situat la cea mai înaltă altitudine din România.
  • Singurul festival de muzică din România pet-friendly.
📷 Gabriel Aldea

Smida Jazz Festival începe vineri, la ora 14.00. Iubitorii de munte și de muzică bună sunt așteptați din toată țara, dar și din Franța, Germania și Olanda.

Scena principală a festivalului își va începe programul în fiecare zi – de vineri până duminică, de la ora 19.00. Lineup-ul fiecărei zile de festival se poate consulta aici.

📷 Marius Mariș

Activitățile zilnice încep sâmbătă și duminică de la ora 10.00 și conțin: sesiuni de yoga, drumeții ghidate prin pădure, tururi organizate pe bicicletă, explorări cu ghid ale Peșterii Pepii, silent-disco, conferințe și ateliere în perimetrul festivalului la Zona Grow.

Atelier de scriere creativă cu scriitorul Marius Chivu, conferință despre fake news cu jurnalista Codruța Simina, discuții deschise despre antreprenoriat creativ, despre Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023 cu Vlad Tăușance reprezintă cele mai așteptate activități din Zona Grow la care s-au înscris deja zeci de festivalieri. Toate activitățile de zi pot fi văzute aici.

Copiii au la Smida Jazz Festival o zonă dedicată și un program special gândite pentru ei. Cei sub 14 ani intră gratuit în festival.

La cel mai incluziv festival din România, câinii sunt și ei bineveniți.

La Smida se poate ajunge cu mașina sau cu autobuzul din Cluj-Napoca. Autobuze speciale au fost puse la dispoziție de organizatorii festivalului – de vineri până luni, iar orarul lor se poate vedea aici. Biletele pentru autobuz către și dinspre Smida trebuie cumpărate cu cel puțin 24 de ore înainte de ora anunțată a cursei, pe site-ul Eventbook.

Cei care vin pe bicicletă la Smida Jazz Festival se bucură de acces gratuit în festival și în zona de camping.

Smida Jazz Festival reprezintă o escapadă în natură pe ritmuri de jazz contemporan, pentru toți cei care își doresc să petreacă o experință de neuitat alături de copii, de prieteni și de animalele de companie.

📷 Gabriel Aldea

Biletele de zi și pass-urile de festival se pot cumpăra pe site-ul festivalului.


Smida Jazz Festival este un proiect cultural sprijinit de: Birra Moretti, UniCredit Bank, MedLife, Wine Point, Match Point, Oscartielle Est Europa, Distral, Repro Invest, TATRATEA, Dorna și co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.)There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.