afis maraton final

Maratonul de lectură începe luni

afis maraton finalLuni, 1 aprilie, la 18:00 la stația de metrou BerceniRevista de Povestiri invită cititorii pasionați la o călătorie de promovare a lecturii în cadrul Maratonului de lectură.

Toți cei care cred că cititul e un obicei care merită susținut și care vor să-i contamineze și pe alții cu pasiunea lor sunt așteptați pe 1 aprilie la o călătorie în care timpul va fi păcălit! Cei 200 de cititori pe care Maratonul de lectură vrea să-i aibă alături vor evada pe durata cursei până la stația Pipera în 200 de lumi diferite, deschise de cărțile pe care le vor aduce cu ei. Pentru că fiecare e invitat să vină cu o carte și să citească până la capăt!

Dacă tot vorbim de cărți, participanții sunt încurajați să aducă la start cărțile pentru copii până în 14 ani pe care le pot dona pentru campania organizației World Vision, prin care se urmărește dotarea bibliotecilor din 53 de comunități rurale.

Revenind la adulți, de pe 1 pe 30 aprilie, recenziile scrise de cei 30 de curajoși înscriși în Maratonul de lectură pot fi citite pe revistadepovestiri.ro/maraton.

Urmăriți evenimentul pe Facebook pentru detalii despre startul maratonului și apăsați pe join dacă vreți să vă urcați în metroul cititorilor!

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.