moleskine daily diary planner

Moleskine 2013: planurile pentru la anul încep acum

E timpul să vă faceţi planuri pentru 2013: vă veţi organiza din timp întâlnirile, veţi merge mai des la teatru şi muzeu, veţi ţine un jurnal, veţi slăbi, veţi desena în fiecare zi, veţi încerca reţetele strânse până acum, veţi vorbi mai des cu părinţii şi veţi păstra amintirile frumoase pentru totdeauna. 2013 este anul pe care o să vi-l amintiţi cu drag mereu. Iar agendele Moleskine sunt aici să vă ajute să vă ţineţi promisiunile. Sau măcar să le ţineţi minte pentru 2014.

Iată noile serii limitate de agende Moleskine aflate deja în Cărtureşti care vă vor ţine companie pe parcursul anului viitor:

 

 

 

 

 

 

 

Peanuts

Seria comemorează rubrica de benzi desenate ţinută zilnic de caricaturistul Charles M. Schulz din 2 octombrie 1950 până în 13 februarie 2000 – cea mai cunoscută rubrică de acest gen din întreaga lume şi, probabil, “cea mai lungă poveste spusă vreodată de o fiinţă umană,” conform profesorului Robert Thompson de la Syracuse University. Agendele şi etichetele autoadezive personalizate cu teme din Peanuts vă vor ajuta să vă organizaţi şi simplificaţi lumea în pas cu Charlie Brown, Snoopy şi alte personaje din Peanuts.

 

 

 

 

 

 

 

 

Star Wars

Forţa va fi cu voi 365 de zile pe an alături de agendele tematice Star Wars – o reverenţă făcută seriei Războiul Stelelor şi imaginaţiei lui George Lucas. Luke, Yoda, Darth Vader şi Han Solo sunt gata să vă facă ziua mai uşor de gestionat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Petit Prince

Povestea lui Antoine de Saint-Exupery trăieşte mai departe în agendele Moleskine dedicate personajului care a cucerit inimile şi mintea cititorilor de acum şi din secolul trecut – Micul Prinţ. Seria Moleskine Le Petit Prince sărbătoreşte o poveste atât de puternică încât ne inspiră în fiecare zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei care îşi fac planuri zi de zi sau săptămânal, pentru cei care s-au dedicat pasiunii lor, pentru cei care de-abia acum înţeleg puterea organizării – avem un singur sfat: nu poţi cumpăra inspiraţia, dar o poţi ademeni între copertele unui Moleskine. Agendele Moleskine au margini rotunjite, sunt alcătuite din hârtie fără acid, au închidere cu elastic, o panglică drept semn de carte şi un buzunar interior ataşat copertei trei. Sunt uşor de recunoscut. Şi sunt poate cel mai personal lucru din geanta fiecăruia.

Le puteţi cumpăra în orice librărie Cărtureşti sau online, pe www.carturesti.ro.

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.