muzica-sunet-fundatia-cote

Muzică și suflet în note de toamnă

Fundaţia COTE vă invită să participați la concertul caritabil Muzică și suflet în note de toamnă care va avea loc Sâmbătă 29 Octombrie 2011 începând cu ora 18.30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu” din Iaşi.

Concertul este organizat de Fundația COTE şi Formația Etnophonica. Formația Entophonica abordează un stil muzical original ce îmbină armonios muzica clasică cu cea modernă și tradițională. Fondurile obţinute vor fi utilizate pentru sprijinirea beneficiarilor Fundației COTE care de 15 ani este alături de copiii și tinerii din centrele de plasament din județul Iași. În perioada 1996-2011 Fundația COTE a oferit servicii sociale pentru 800 de beneficiari, iar în prezent sprijină 22 tineri proveniți din centrele de plasament.

Invitaţiile la eveniment pot fi obţinute în urma unei donaţii în valoare de 30 de Ron şi se pot procura de la Librăria Cărtureşti, (în Iulius Mall) şi Librăria Cafenea Avant-Garde (Strada Lăpuşneanu, nr.16) precum și în ziua concertului la intrare.

Pentru mai multe detalii (inclusiv secvențe audio Etnophonica) vizitați: www.fundatiacote.ro



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.