Sivu A2 72dpi

Muzică alternativă britanică fresh și inteligentă: Sivu în concert la București

Sivu, pe numele său real James Page, va susține joi 16 aprilie 2015 un concert în premieră în România, în clubul Colectiv din București. Concertul promovează albumul de debut al artistului, ”Something On High”, lansat în această toamnă și recepționat cu laude atât de publicațiile de profil cât și de publicul de muzică indie și alternativă.

Sivu este un tânăr solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie al cărui nume de scenă semnifică numele său de familie, tradus în limba finlandeză. Sivu interpretează un indie-pop sofisticat și captivant, presărat pe alocuri cu tonalități “dark” subtile. Artistul este comparat stilistic cu nume ca alt-J, Gotye sau Wild Beasts și este considerat unul dintre cei mai promițători debutanți din industria muzicală britanică.

Artistul a început să lucreze la primele sale compoziții solo în 2011, având ulterior șansa de a-l întâlni pe Charlie Andrew, producătorul cunoscutei trupe alt-J, care i-a definit și perfecționat sunetul caracteristic. Primul single din carieră este ”Better Man Than He”, apărut la începutul lui 2013, în al cărui videoclip, devenit viral, Sivu cântă printr-un scanner tomograf. Albumul de debut, ”Something On High”, a fost lansat în octombrie 2014 și este un soundtrack admirabil al perioadei de adaptare într-un oraș nou (Londra), al maturizării timpurii și, nu în ultimul rând, al procesului anevoios al cunoașterii de sine.

Concertul lui Sivu va avea loc în Bucureşti, joi 16 aprilie 2015, în clubul Colectiv (Str. Tăbăcarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrică Pionierul). Biletele la concert au prețul promoțional de 30 lei până la 15 februarie 2015, apoi vor putea fi achiziționate la prețul de 40 lei. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 50 lei. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: online la bit.ly/sivu-colectiv şi în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti și Humanitas. Biletele pot fi comandate şi telefonic la nr. 1951.

Un eveniment organizat de InterArtist și susținut deRadioIndieGen.ro,BestMusic.ro, librăriile Cărturești, Deezer, getlokal.ro, iconcert.ro, Mixtopia, ROEvents Media și urban.ro.

Sivu:

Videoclip ”Better Man Than He”: http://y2u.be/_964dqQxQwY

InterArtist:

Website: http://www.interartist.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Interartist

Twitter: https://twitter.com/InterArtist

Sivu A2 72dpi

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.