colaj_noutati_primavara

Noutăţi de primăvară în Cărtureşti

colaj_noutati_primavaraÎn martie, noile game de papetărie şi decoraţiuni din Cărtureşti stau sub semnul culorii. Alese cu atenţie din expoziţiile de profil, noile carnete, jurnale, obiecte de decor pentru casă şi accesorii de birou reflectă pasiunea pentru culoare şi natură a designerilor care le-au proiectat.

O primă dovadă, rafturile cu Moleskine din Cărtureşti sunt mai colorate ca oricând. Legendarul carnet este disponibil acum în patru noi culori vibrante, care pot fi asortate şi combinate după bunul plac: magenta, violet, galben-portocaliu şi verde crom. Colecţiei Moleskine Colours i s-a alăturat la raft proaspăt lansatul Moleskine White, un omagiu adus simplităţii şi eleganţei. Deşi păstrează toate calităţile unui Moleskine clasic, noul carnet este alb imaculat, de la copertă şi banda elastică până la semnul de carte sub formă de panglică ascuns între pagini. O altă surpriză de la Moleskine sunt carnetele dedicate lui Mickey Mouse, o serie limitată care sărbătoreşte arta de a spune poveşti prin desene, aducând pe copertă un erou al animaţiei şi al benzii desenate, iubit de copii şi adulţi deopotrivă. Carnetul vine însoţit de un booklet cu exemple şi sfaturi despre cum să îl desenezi pe Mickey Mouse ca un adevărat artist Disney.

În exclusivitate la Cărtureşti găsiţi colecţia Baden pentru primăvara şi vara lui 2013: noi obiecte decorative pentru casă, birou şi gradină din materiale naturale, lucrate cu grijă şi pictate manual în vopseluri prietenoase cu mediul. Produsele Baden sunt purtătoarele unei vechi tradiţii germane care marchează trecerea anotimpurilor prin decorarea tematică a căminului la începutul fiecărui sezon. Anul acesta, găsiţi în Cărtureşti jardiniere şi ghirlande pastel care înveselesc orice grădină sau balcon, suporturi inovatoare de lumânări, precum şi un alai de vestitori ai primăverii din porţelan fin, textile sau sticlă.

colaj_baden_229651d
Tot acum, Cărtureşti îi spune bun venit la raft unui brand italian plin de idei şi voie bună: Legami. În selecţia disponibilă în exclusivitate la Cărtureşti sunt incluse carnete în culori şi texturi delicioase, penare textile cu modele vesele, căni imprimate cu aforisme, sacoşe, magneţi şi gume de şters pentru cititori cu simţul umorului, etuiuri, oglinzi de buzunar şi alte mărunţişuri cochete pentru domnişoare. Toate agendele, carnetele şi jurnalele Legami sunt concepute şi fabricate în Italia, cu respect pentru mediu şi pentru materialele folosite.

Noutăţile sunt disponibile atât în librăriile Cărtureşti, cât şi online, pe librarie.carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.